....

Usch, vad det hellt plötsligt har blivit svin kallt! Vintern står verklign och bankar på dörren nu, och iofs så skulle de ju vara bättre med lite snö nu, så det blir lite ljusare.. men jag vill inte ha vinter, å jag vill inte ha en mörk och svinkall höst!

Ska snart på jobbet, och där är det verkligen svinkallt eftersom vi har så mkt öppet för ventilationen.. Är ledig onsdag, torsdag, fredag, lördag jobb söndag, ledig måndag.. Känns lite slappt, men kanske jag kan få bli frisk då??

Träningsvärk har jag med, vilken kroppsdel jag än rör så känns det.. fast mest i magen.. Den träningsväreken efter hostandet och ridningen och den lilla styrketräningen jag gjort är grym..

Ska pussa lite på mina älsklingar innan jag ska sätta på mig bajskläderna.. Bilen gick iaf igårkväll och imorse:) (fast vovon den står där den står...!) 

Kul citat i öp idag
"Kärleken hittar dig, även om du försöker gömma dig. Jga har gömt min ända sedan jag var 5, men flickorna hittar mig hela tiden" Dave 8år

Känns inte så upplyftande att man kan räkna nästan vartenda ben i hela min kropp.. Äckligt!
Pusspuss..

bilpajjarn..

Rebecka "Bilpajjarn" Lindberg.. Tyvärr but thats me.. Fick bogsera hem volvon från fjöse nu ikväll.. Grattis rebecka! är det 6 el 7 gången du pajjar en bil? Haha! Skojade, kanske 14 förseten.. Som Rickard sa, du borde bara få ha en trampcykel! Ska iaf försöka köra min ny servade renault upp till mig nu, wish me luck!


natti natti! Pusspuss<3

Första snön..

Japp, nu snöar det för fulla muggar utanför hos oss, jag var ute och fotade Arthur och det kom några regnstänk så jag gick in, och när jag kommer in och tittar ut är hela himmlen fylld av vita flingor.. Gaaah! Jag vill inte ha vinter! Ska lägga upp en bild på Arthur som är tagen ca 15 min innan snön kom..







En bild som är tagen ca 5 min innan snön..



och den sista bilden som är tagen ca 1 min innan snön..


LUSTIGT VÄDER! För nu skiner solen igen.. Vädret är ungefär som mit liv oroligt och lustig, har inte en aning om vad som sker här näst, förutom att det är jobb ikväll och imorgonkväll..


Visst har jag väl en vacker hund??:D Världens finaste Arthur<3


Pusspuss<3

Hellu!

Snart är helgen slut,m och jag har haft en super lugn och mysig helg med släkten från sthlm och så:)
Gårdagen var händelserik, lill Doug har fått fel på ögat så eftermiffagen och kvällen spenderade vi i östersund med honom... Men det blev ju iaf mcdonalsd:) E bjöd mig:D Jag köpte 2 skivor på ok och när vi satt i bilen kom jag på att jag ju köpte 3 smokie skivpr ill mamma på morsdag, och jag köpte en till nu! Dåligt minne?! Sen köpte jag även en skiva med dirty dancing filmmusiken och den sjöng vi väldigt vacker till på vägen hem:P Även fast det inte var särskillt kul att vi var tvungen att åka till vt och att han måste fara iväg imorgon till en ögonspecialist, men jag tyckte iaf att vi hade det mysigt igår<3

All mina bäbisar är nu tingade.. Sådär en månad innan leverans, det är ju superskönt! men det kommer bli så tomt utan bäbisar, den sista kattungen flyttade ju 2 dagar innan valparna föddes så vi har haft ungar hela sommaren och nu är det bara 4veckor tills mina små älsklingar flyttar.... 

Även att jag kommer få hem min bil ikväll!:D Min fina vita riddare:) Eller kanske inte efetrsom jag ska försöka sälja den så fort som möjligt och det lutar åt att det blir en saab om jag får denna såld.. Renault är inget för mig, efetrsom jag är en bilpajjarexpert och renaulten är så otroligt krånglig att skruva i, så den pasar inte min livsstil..:/ 

Imorse städade jag uppe i bryggstun igen, jag börjar näsatn bli huslig:) Ska skura och dammsuga ikväll eller imorgon bitti:) Och packa upp 2 ikea kassar med kläder.. hur de ska få plats i min garderob är frågan, och jag som har planerat en stadsresa för tt gå och shoppa i de nya affärerna:) Behöver en större garderob:P Eller varför inte ett större boende, kanske 11 rum och kök nyrenoverat nere vid ån.. Det skulle passa mig som hande i handsken, mig och Arthur<3 Tror nog att jag skulle kunna bygga ett litet stall dä med:) gå in på 

http://beskrivningar.capitex.se/objdesc.aspx?GUID=3M93UOI7QKEANOJE&TYP=CMVilla&Skin=Storsjomaklarna
 
så får ni se vilket toppen hus som är till salu:) Mitt drömhus här i byn är ju inte till salu, fast detta huset är ju i bättre skick bostads huset, men det andra är ju n mkt större gård:)

Men det lär ju också förbli en dröm som allt annat..

jajaj, PussPuss<3;)

Kvällen

Bidde ingen stadsresa ikväll, storasyster tyckte att jag var lite för klen för att vara chaffis ikväll och det tyckte tyvärr jag med.. Hade varit hur kul som hellst att se feejk på plaza, men det får bli en annan gång helt enkelt.. Vi var ju typ VIP där med.. Men men, då blev det myskväll med idol och så ist:)

(jag skulle ju fått åkt limmo med dem och varit fejk feejk"groupy") Heheh! (bara för att jag var blond:P) Fast det var ju iofs fylle och bakis prat, men iaf:)

Näe, puss och hej! Hoppas alla har en kul kväll<3

Guldstjärna!

Till MIG!:D För jag har tokstädat uppe! Plockat bort alla grejer, packat ner nästan alla mina saker som ska upp till bryggstun och det mest står nu i hallen och ska bäras ut i bilen:) Dammsugit och skurat överalolt uppe! 2 rum, 1 kök, 1 toa och en ha´ll:) På ca 3h endast! och jag kan knappt andas heller:P Skurat av alla ytor, bord och byråar, tvättar och hängt ut alla mattor och ska till att byta sängkläder i alla sängar! Sen kan stockholmarna komma:D Men först nu måste jag slänga i mig en liten mat bit och valparna ska även ha käk! Men jag är iaf otroligt nöjd över min insats! Allt skiner:D Mamma kommer få dåndimpen när hon kommer hem efetrsom jag har skjutit upp detdär hela veckan och hon trodde absolut inte att jag skulle göra det.. HAHA! men allt går så mycket bättre med lite tidspress (utom kanske att fixa sig inför en fest:P Då är jag nog den segaste och senaste på jorden ungefär:))

Även att jagb tog itu med disken hemma hos mig inna  jag for hemifrån idag och plockade i och startade disken när jag kom hem hit:)
Jag tycker helt klart att jag är värd en guldstjärna idag, och det bästa är att det blev så finnt så nu är jag sugen på att fara upp till mig och dammsuga och skura lite:) För det är bara det som behövs för annars har jag nystädat där:) Å packa in alla grejer som jag har haft här förstås.. Men då behöver jag E för hon är den bästa uppppackaren<3

Näe, dasg tt snyta sig igen kasne.. inte så kul om jag snorar ner hela tangentbordet:P

Pusspuss<3 Vi får se vad kvällen har att erbjuda.. Om jag piggnar till kanske jag ska vara chaufför ikväll annars blir det väl film mys<3

Bjussar på en riktig läckerbit;)


Idol

Har varit och ätit middag hos P:) Det blev hamburgare för ovanlighetensskull;P Men det var gott!:)

Har inte gjort många handtag idag iaf, ska väl till P nu strax och titta på idol tror jag:)

Jaja, Pusspuss<3

Vill haaaa!

Kan inte någon väldigt rik multimiljonär skänka mig några hundra tusen eller kanske gifta sig med mig? Gärna du unga snygga rika cowboy eller bara ung snygg och rik går också bra:) Jag vill ha flera hästar! iaf en till skulle inte sitta fel (för jag har kommit på och även många andra att Cindy kommer jag nog aldrig göra bort om jag inte blir absolut tvungen förstås, det är nog en av världens snällaste finaste hästar:))..


Denna skönhet ca 200.000 (minst)

Pura Raza Española Hingst


Gulghästen ca 100.000 (minst)

Achaltekeer Hingst

Runt 100.000

Frieser Hingst




Jag skulle bli så glad om någon skulle kunna tänkas skänka mig lite pengar så jag kunde få äga någon (hellst alla) någon av dessa vackar skapelser! Fast då behöver jag även en gård;) Och en värre inkomst..


Det får og antagligen fortsätta vara en dröm resten av livet.. Har ju varit mina drömhästar så länge som jag kan minnas..

Puss


Tillslut..

går det bara inte längre.. Är sjukskriven idag och imorgon:/ Det är verkligen det absolut sista jag ville just nu, men när det svartnar för ögonen när man är ute i stallet och bara håller en häst och står rakt upp och ner och man precis nästan har ätit frukost, då var jag tvungen att inse att det nästan skulle vara omöjligt att jobba ikväll och imorgon bitti.. Så nu blir det till att lura ner sig i soffan med en bra film och BLI FRISK..

Nog om sådanna tråkigheter som sjukdomar och sånnt..

Nu är iaf min och mammas häst skodda och redo för nya äventyr:) Ramonas lillskrutt har fått fina rund verkade hovar även:) Det var skit kul igår, vi hade lite tidspress när vi skulle rida hem hästarna från betet.. Vi hade väl ca 1h på oss innan idol började och vi skulle även ta hem Kjarri från hans bete.. Ryckatde skitfort (fast det tog betydligt längre än vad jag hade planerat för min häst hade passat på att rulla varena cm av sin kriopp i lera!) sen kastade vi oss upp barbacka! Hästarna var apnervösa och pigga efetrsom det stromade och vi gatt rida landsvägen efetrsom Cindy är så om fotad, så när vi ridit en litenbit så gör cindy helt plötslig gjordens skutt rakt upp som en riktig spanskridskole häst:) Hur coolt som hellst och jag flög upp och landade sedan på hennes rygg igen (stackarn!) och red vidare:) Cindy lyssnade jättebra på mig eftre den insidenten:) Scalle däremot ville bara hemoch travade bakåt, framåt i skänkelvikning och på tvären:P Det så skojigt ut:P Haha!


Capriole (även kallat gethoppet)!

Likanande gjorde då min häst mitt på vägen när jag red barbacka (jag ändrade sistesn lite) Hur coooolt som hellst om  jag kunde få henne att börja göra sånna på komando:D Jag älskar henne<3


Näe, valparna ska ha mat och jag ska väl försöka trycka i mig något och sen blir det ändera soffan här och en film eller så blir det att fara hem till mig och fortsätta läsa min bästiga bok:)

Pusspuss<3


Rebecka gör en Rebecka..

IGEN!

Åt ingen frukost imorse för jag var rätt mätt efetr sushin igår, utan jag snoozade en stund längre.. Var på jobbet strax innan 4a och började jobba.. Gick inte riktigt som planerat och jobbade över 3h så jag åkte därifrån kl 12 ocg då var det enda jag fått i mig sen middagen var en kopp kaffe vid 9e.. Ovanlig att jag gör så? Näe.. så nu har jag ont i huvudet och är bajs rött!

Håller iaf på att fixa lunch nu och efter jag ätit ska valparna få mat sen ska jag ta en tupplur och städa uppe eftersom vi får främmande till helgen:)

Imorgon har jag iaf sovmorgon till kl 8a!!:D Nice:)

äh, godnatt!

Pusspuss<2

E

Sitter hos min älskade E och bloggar lite medans vi väntar på att riset ska kylas så vi kan äta SUSHI om en stund:) MuUms, det är så förbaskat gott så jag önskade det till middag igår:)

Jag ska äta medicin i 6dagar nu och så fick jag även utskrivet bättre hostmedicin:) Grett serru:D


Och ibland lite lite så ångrar jag att jag började blondera mitt hår.. det var så långt och friskt och glansigt förut, nu är det ju minst 20cm kortare och sletet.. Men det är iaf blont:)

Hittade en bild från nyårsafton på Es dator iaf..



Pusspuss, nu blir det middag, sen idol och sen bumms i säng! Måste vara på jobbet kl 4a imorgonbitti..

"jag är inte känslolös, det känns verkligen, men man väljer själv vilken väg man går här i livet och nu går jag den ensamma"

Det tar sig!

Har jobbat från morgonen och sen skyndade jag mig hem och kastade på mig ridkläderna:) Jag red Gloudar och E red Kjarkur:D Gick riktigt bra:D

Å på torsdag ska min häst skos så jag kan börja rida henne med:D

Sitter och äter färdigmat (ovnligt?:P)och ska fara och låna Es kamera så jag kan försöak fota mina små pluttar:)

Igår for olle på slakt! Shit vad jag ska äta kött från jämtlandsgården nu! Hehehehehe! Han stångade faktiskt mig skithårt så jag nästan blev av med fingret..

Hade myskväll med mig själv igår:) Tände ljus över allt och kokade en kopp te och började läsa en bra bok, satte på bästa gråt skivan och mös ner mig i min stora säng:) Har faktiskt saknat den när jag bara har sovit i en vanlig hemma hos mamma och pappa.. Sen var det ju inte lika kul att jag vaknade 6ggr inatt.. EN GÅNG I TIMMEN VAR VÄL INGET SOM JAG BLEV SÄRSKILLT NÖJD ÖVER!! Vet inte vad det var som gjorde att jag vaknade, tittade på klockan och sommnade om..

Även att söt Åwsa skrev till mig igår, å det vaknade jag inte av:) Kostig att vakna av ingenting, men inte när hela telefonen plingar som ett brandalarm typ:P

Å jag ska till doktorn nu på eftermiddagen, vilket betyder att jag måste duscha idag med.. Duschade igår också, och det är inte bar att duscha för ofta! + att man får fett hår av det och jag avskyr att få det typ efter en dag.. (mitt hår blir nästan aldrig fett:P Haha!)


Näe, this isn´t working..

Pussochhejdå!

Eller inte..

Blir inga hollywood frur för mig, trodde ju att de började kl 20.00 men det började ju 21 och då måste jag ligga i sängen och försöak sova.. Uppstigning 3.45 imorgonbitti å då vill jag ha hunnit sovit några timmar iaf..

Bajs, jag som ville se dem..

Jaja, godnatt allesammans!

Pusspuss<3


Mys

Har varit i bryggstun och städat undan, diskat och lagat middag! Det var gott och mysigt:D Imorgon ska vi äta hos E och på onsdag hos R:)

Det är varmt ochh gosigt i min lilla stuga nu och jag ska sova där ikväll.. Kommer knapp ihåg när jag sov där sist.. Vill egentligen inte bo alldeles ensammen men man får helt enkelt ta tjuren i hornen och klara sig själv! Jag tycker ju verkligen om den, men det är väl mest de att äta själv och sova själv som inte är det bästa jag vet direkt. Men jag ska klara det! Nsta månad ska jag ringa dit sotarn å trovtrycka tuten, sen blir det elda i öppenspisen hela vintern och ha pizzaparty och baka stenungsbakade pizzor i baxterungnen:)

Måste packa lite kläder till imorgonbitti och snart ska jag till E och se på Hollywood fruar, såg ju inte det förra veckan..

Intresseklubben antecknar, jag vet:P Haha!


Pusspuss love<3


En bild på en av mina älsklingar<3

Precis

som jag trodde så har jag knappt gjort någe av det som jag skulle göra!

Duschade och sen skulle jag tupplura i 20min så att hudlotionen skulle sjunka in:) Meeen sov visst en hel timma ist.. Kroppen är bara trött hela tiden pga den här jävla förkylningen som inte vill ge med sig på någe vis och även så har jag grym värk runt mittendelen av kroppen, då blir sängen ens bästa vän:)

Har iaf kommit på vad jag ska bjuda mia donnor på för middag:) Kycklingwok, så nu ska jag ner och handla om en liten stund..

Det ringde iaf en tjej som var intresserad av min lilla Shelby, jag ska skicka lite bilder och så:)

Arthie parthie är inte så på hugget heller efetrsom han gjorde illa trampdynan här om dagen, så vi tar det väl lite lugnt.. Imorgon så är det ju uppstigning runt 3.45 så det kan ju vara bra att vila upp sig lite..

Jjaa.. Jag är less och inte sugen på att göra något av alla mina måsten, men ska nog inte sitta här och filosofera iaf:P

Pusspuss<3

Goodmorning!

Klev upp föe en stund sen, nu håller jag på att äta frukost bestående av en dammsugare, spagetti, körsbärstomater och vatten:)

Och sitter och äter, bloggar och lyssnar på vinyl107:D Härligt!

Imorse när jag kom ner (bor lite hos mamma och pappa fortfarande, men jag flyttar hem ikväll.) så hade mammsen lämant en lista med sakr som jag skulle göra idag.. Så nu när jag ätit blir det till att duscha, handla, ge mina bäbisar köttfärs och getmjölk, ta kort på dem och skicka blider till yvonne på affenpinscherrondellen, tvätta, diska, städa upp uppe och i min lilla stuga, laga mt oc försöka hinna träna lite med mig själv och A.. Får väl se hur det går för mig med allt som ska göras idag? Kommer antagligen inte hinna allt för jag är inte så värst snabb..

Igår red jag även 2 hästar:) Vi har börjat på allvar nu, och vaden är slagna.. Nu måste vi klara målen fram till den sista oktober med start idag! Och vi ska klara dem, för då blir det pressenter;)

Hur går det då med min bil? Joo det går åt helvetet! Motorutrymmet är så litet att det inte är lätt att skruva för 5öre.. suck, varför köpte jag en rat bil?!

Och snart ska jag fara på utställning med älsklingen, han är ju en sånn dalmskalle så det ska bli spännade att se om han ligger på rygg och sprattlar med benen eller om han kanske kan stå och gå som en hund?:P


http://www.youtube.com/watch?v=iol0B-clFFM&feature=PlayList&p=C4909A7E6CDF2F69&playnext=1&playnext_from=PL&index=20

Bara för att jag älskar den här låten! Hur många gamla godingar finns det inte så man bara vrålsjuger och dansar som en tok och blir glad långt ner i själen!:D

Pusspuss<3



B

är en riktig sportfåne ibland:) ha! Red 2 hästra och gick på 2 långpromenader:) Även att den ena var mitt i natten under värdens klarsate stjärnnatt! Hur vackert som hellst!:D Vi bara gick och tittade upp mot himlen, tur att vägen var rak och Arthur duktig (för han hade jag ju lös som vanligt även fast vi var ute och gick i hammerdal:))
Hade mys dag igår, bara njöt av det fina vädret och på kvällen var det mys med filmer och chips:) Somnade när vi tittade på min allra älskligaste film Dirty Dancing, fast jag kan ju nästan alla repliker för igår var väl ungerfär 34 gången jag såg den, men har det varit min favorit film sen jag var 3 så var det kanske inte så konstigt.. Sörjde iaf Patrick Swayse, en av mina stora kärlekar<3

Idag blir det ridning nu om en liten stund, (inte 100% säkert än) sen ska jag väl styrketräna lite:)

Å, mina bäbisar gnäller och viftar på sina små svansar när jag kommer in och myser me dem! Usch, bara 5v kvar nu..

Och jag har nu gått vidare med mitt liv, hatar att vara deppig och arg, så nu är jag inte det mer! Stänger bort dem jag inte vill ha i mitt liv och glömmer dem!

Så the happy becka is back and im glad for that:) ´Det här vädret gör ju att man bara inte kan vara på dåligt humör:D

Pusspuss!

Ha!

För att jag är kung och tog bort min facebook igår! Vill inte vara beroende av något och inte se vad som händer och sker, det får jag nog av i bloggarna jag läser.. Men ska sluta me det också, ska slut med allt som har med andras världar att göra och bara leva i min egen med A,R,E,K  och C som insläppta i min VIP klubb!:)

Har iaf varit och solat, skönt! Och vad bra det tar i de nya solarierna:D

Nu blir det solarie, gym, mkt mat och jobb och mina djur (såklart) som gäller framöver!

Jag avslutade vad än det var vi hade i går morse iaf, men jag var försen..

"Single and redy for mingle;)"


How many girls, how many lies, how many times?



Tack så jävla mycket!

Från och med nu hoppas jag att ALLA dumma jävla tjejer och killar håller sig borta från mig och mitt liv!

Grattis, nu ska jag gå och kräkas!

Snyggt!

Utväxten är puttsväck och även mkt av mitt slitna hår:D Meen det betyder att mitt hår inte längre är särskillt långt.. all denna blondering har tagit ungefär halva min längd.. Men då finns det fina grejer att köpa:) LÖSHÅR! Ska inhandla det nästa månad:) Blontlångthår<3 Me like:)

annars då? Joo.. Har ringt på hälso (fick fingrarna ur röven efter 6veckors förkylning!):D Så hoppas på starka doningar nästa vecka:P
Även fick jag buffé igår och hade handlaf för den orimligt stora summan 247kr på ica under augusti!:D haha! Och varorna som jag fick rabatt på de såkallade "varor du brukar köpa" var inget mindre än: Godis från malaco, Färdigmat, scan falukorv och chips!:D Det tycker jag verkar helt i sin ordning!:D Passar bra in i min skabbiga livsstil;) Nu är det bara att invänta kilona:D ha!

Vad mer då? Jo hagen är nu färdigstängd och mammsen och jag flyttar tillbaka hästarna på bete ikväll:) Så det får tugga i sig lite mer gröngräs innnan vi tar hem dem för vintern.. Usch låter förfärligt att vi redan har vinte igen snart!! Man ör ju trött förjämnan efetrsom dt är så satans mörkt!! Men vad ska man göra när man bor här.. Är iaf sugen på att börja utbilda mig till något nu, tror jag ska ringa till Carin liljekvist bästa syon och ióka en tid:D Har ju lite olika saker jag har kommit på att jag skulle kunna tänka mig att bli:)

*Stylist/make up artist
*Hovslagare
*Lantmästare
*Frisör
*Gårdsägare till en hästgård eller kanske köttdjur, eller en liten mjölkgård:)

Blir ju snart "delägare" i Okiras kennel också:)

Å så kan jag ju skryta lite:D Mina puppisar är sötast i världen, de håller på att lära ig att gå nu de små korvarna:) Ska be Ramona ta med sig sin kamera så ska jag filme dem:)
Och Arthur är absolut världens bästa hund! I förrgår så låg han ute på gräsmattan hela dagen och åt på sitt ben, jag var inne och fixade och han var ute alldeles ensammen.. det gick förbi folk och hundar, men icke att han brydde dig! Älskling<3

Har även kommit på att man kan köpa lycka för pengar, och även samma glädje som choklad och sex ger kroppen för det hörde jag på radion! de ni:D

Jga mongo som vanligt? Tror visst de:) Jag och Nathalie hade snack omviktiga och värdsliga saker, redde ut en hel del saker och det var mkt bra:D hade likande snack med chefen här om dagen:) och me dramoan i början på veckan men hon var vrång och ville inte se hur bra jag har räknat ut allt som har med livet att göra:P N och A höll iaf med mig:D Så de så! :P

Måste även köpa mig en tele.. Den jag har nu är väl en sådär 7år gammal och har inte ens färgaskärm.. och en digitalkamera ska jag också ha i sinom tid.. men just nu finns helt enkelt inga pengar över.. Biljäveln har ju kostat mig 7720kr i reservdelar så det ser tomt ut på mitt kont just nu:/ Men jag har iaf snygga kläder och snygg fipp å då kommer man ju en bit på vägen iaf:P hahah! Fåfänga here i come;) Närå, sitter man här framför datorn och lukat som en hel ko och ser ut som något dött eller någe så ha´r man fasktiskt rätt att bli glad över att se fin ut ilbalb:=9
Näe nu styr inte längra fingararna rätt opch jag vet egentligen inte alls vad det är för flummigt jag har skrivitgt! Men inte så konstigt för jag tror att energidrycken som jag drack rtill frukost har nog slutat verka nu..

Pussochhej!

<3

yej!

Nu ser jag ut som en människa, känner mig som en människa, det känns väldigt bra! Duschad, sminkad, klädd i nya kläder och har tillockmed borstat håret:) För jag ska strax till  Nathalie på nya salongen och klippa och slinga frillan:) NICE!

Var ner på affärn och tankade volvon för den drar så inihelvete med soppa.. Meen delarna till MIN billiga lilla söta SKIT bil ligger nu i dess bagage och bara väntar på att pappsen ska montera dem:) Sen handlade jag även middag, Findus färdiga Pannbiff och Nestea "rött te päron".. Blev inte riktigt det jag hade tänkt mig, för det jag ville ha fanns inte.. så då fick det duga. Går iaf snabbt:) Sitter iaf och smaskar i mig det nu i denna stund (i ordets rätta bemärkelse, fråga Ramona om jag inte är en riktig smakgris ibland:P HAHA! (men inte när jag är med folk, tror jg iaf:P)) Smakar iaf ganska gott:)

Hjälpte Ramona med Kjarri idag, E och jag rycktade och fixade.. Han har sedan varit in på Atg kliniken, och skall vila i 2 månader till och banta! Den lilla köttbullen:D Han var iaf jättesnäll att lasta idag:D

När vi ska på willys så ska jag köpa upp mig på ett stort förråd av färdigrätter, för då äter jag iaf en riktig måltid:D (annars kan det väl kanske vara lite si och så med den saken..) Även ska jag nog börja med Nutrilett:)

Hahha, det är rätt kul när man sitter och skriver om sitt eget liv alldelles ensammen och ler för sig själv! Är man mongolid om man gör det? Tycker det verkar lite lurt jag:P Men jag skriver ju så att ni läsare ochså ska le lite:D För det ska man öra så mycket som möjligt! (fast kanske inte så mycket att man får rynkor när man är ung men nästan:))

Byebye babes<3

pusspuss!

Host..

Ja, är det höst så blir det host.. Sånt är livet helt enkelt! Håller på hosta ur mina innre organ och det känns inte direkt toppen.. Meen jag klagar inte för jag lär ju bli frisk någongång.. har ju bara varit sjuk i över en månad nu.. Har ju säkert svinis eller någe! haha!:P

Näe, hatar klag så ska inte göra det mer nu!

Har iaf varit ute på en underbar promenad i finvere med snygg K och våra fina vovvar<3 Det var stekhett i solen så jag gick i linne, skönt:) Tråkigt att när jag skulle vara dessyrtränare idag och få rida stor Bamsen så var han halt..:/ Hoppas det går över snart så vi kan träna inför tävlingen:)

Vad har jag gjort mer ikväll då? Tittat på en film och haft mitt vanliga bråk.. Varje dag är den andra lik tyvärr..:/

Näe, time to sleep! är iaf ledig imorgon så det blir sovmorgon sen klippning och slingning vid 17:) Har ju typ bara minst 5cm utväxt! Haha!

Yes, det är jag som är skabbet! För att jag inte bryr mig när jag bara skrotar på byn och inte träffar så många personer.. Men imorgon ska jag väl iaf duscha och sminka mig och få håret fixat så kanske jag ser ut som en kvinna efetr det då:P Haha!

Bjeb bjeb, är på mysteriskt humör, vet knapp vad jag skriver men jag känner att jag blir vimig av att skriva så vad ska ni då bli av att läsa denna hoptrasslade smörja:P

Måste bara skriva: Fredag, Tvättmaskin!!! HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHA Jag skrattar ihjäl mig!!!!:D


Pusspuss<3



Höst!

Är det inte bara helt underbart när det är höst dagar som denna! Jag skulle kunna ha sånna här dagar varje dag året runt, eller slänga in några vkra vår, sommar och vinter dagar:) Men bara soliga dagar! Solig vår, solig, sommar, solig höst och solig vinter! Då skulle (nästan) inga personer gå på antidepresivatabletter:) Eller riktigt så ser inte världen ut, men det skulle vara bra om alla människor kunde bli på så bra humör som jag blir nr solen skiner och det är varmt:D
Meen, dagen har spenderats i bilen fram och tillbaka till ström, varit hos vet och vaccinerat Arthur och kollat hjärtat på Molly (som ungefär var så dåligt som det skulle kunna vara på en levande hund, hon kan i princip bli dålig och kola vilken dag som hellst:/ Men vi hade det ju på känn så det var skönt att få det bekräftat..) Sen handlade vi lite bra och ha saker på dollar:) Kom hem, åkte till E såg på film, gatt fara hem mitt i filmen (fast vi båda satt och sov så vi var tvugna att spola tillbaka den sen:P) och ta av Scalle skorna för de hade också blivit lösa nu.. Tillbaka till E och kollade klart på filmen (den var sådär halv bra)

Inga av våra hästar har några skor nu och 1.5 veckor framot.. TYPISKT när det är så fint väder.. Mne jag är endå dyngförkyld och det är därför dagen gar spenderats mest innomhus..:/ Jobbar morgon resten av  veckan och ska fixa risboet uppe i huvvet på onsdag kväll:D Jippie! 

Nu ska jag fara en sväng med Ramona och hämta en hästfinka:) Sen blir det SOLA SOLARIUM!<3 det var grymt länge sen nu och jag längtar!:D Villl bli brun NU!


Pusspuss my loves<3
 

Vit helg

i min fortsatt vita september..

Jobbar lördagkväll och söndagmorgon, men ikväll är jag ldig precis som jag varit de 2 föregående dagarna, skönt och slappt! Igår var det jättefint väder men jag och min invalida kompis hade så ont i kropparna att det blev en 3 - 4a filmer!:D men det var mys:D 

Idag ska jag försöka ta min ben from hell och stänga klart hagen.. Måste bara skriva att alla hovslagare är mina idoler! Jag drog av 8a skor och är invalid av träningsvärk! 

Har varit lite mycket svarta helger nu ett tag känns det som så nu ska kroppen vila lite inför party hösten som vi startar i oktober;) För partysommaren 09 är nu över och vår kroppar behöver ett break! Men den var kung<3 

Såg på slumdogmillionar i onsdags och den var faktiskt rätt bra:) 

Jaja, ska sluta dra ut på tiden å åka ner till hästhagen, sen ska jag ringa snygg K och höra om vi ska träna vovvarna lite:) 


Ett av de bästa jag vet är att få sova brevid någon som håller om en hårt hela natten<3 


Pusspus!

Not a word..

Det är nog bäst, för tids nog lär ju alla ha hört en massa hemska rykten (kanske liiite sanning med)..

Mina puppisar har börjat öppna ögonen, Shelby Cobra var först och har ett öppet öga nu:)

Helgen spenderades i strm på Åwsas 21års kalas och förfesten var hur kul som hellst!!:D Vi drack och drack, trillade omkull och det togs en jävla massa kort! Therese Strid är numera min privata tandläkare tror ja nog!:P
Trevliga och mysiga brudar det är det som behövs för en toppentjejkväll:) Vid 21 trodde jag klockan typ var 24.. Haha! Men R och jag hade örjat supa vid 16 och Å Och E mfl redan vid 11.. Så vi körde en ordentlig karatefylla bokstavligt talat..

Tack<3

Söndagen spenderades apbakis i sängen, gick bara några teg på hela dagen.. Så därför har jag beslutat (och Sis är med) att vi ska ha en vit februari av de som återstår:P Kommer väl bli en heldel chaufför då kanske:) But i like it:)
Även att volvon går nu igen, och renaulten kanke snart är på G:) Yes!

Pusspuss ska till Hdal nu med min bästa svägerska som har ryggskott stackarn:/ Senblir det en barbacka tur med pållarna<3



Heeeeelg:)

Och jag är leeeeeeedig!:D Hur skönt som hellst;:)

Bättre humör är jag med, hade en pratstund med chefen imåranst like the old good times och det var skönt:)

Får se om man far föri fyrås ikväll kanske iaf, FAST NYKTER! Då blir inte konsekvenserna så stora för jag brukar inte sopa på folk i nykterttillstånd och inte göra så mycket andra galna saker heller! Vilket är en hiskelig tur, för tänk om man var lioka crazy som när man är på fyllan, då skulle jag nog tvingas hållas inlåst hela veckorna:P När jag är riktigt bra full så paratar jag med allt och alla, säger vad jag tycker och dansar som en tok överallt där det möjligtvis skulle gå att dansa (hellst på bord så man syns mest även:P) Och alla som jag känner lite som inte är dumma får ju såklart en fyllekram:) Haha!:D

Lyssnar på Lady Gaga, Papparazi och Love game och peppar lite:)
Ska väl hoppa in i duschen och åka till stan en sväng kanske:)
Blir väl systemet kanske....:)


Och imåra så kanske det blir Ström igen:D Måste efterforska lite om skjuts och så vidare innan jag vet hu det bir:) Men det är väl klart att jag vill in och fira Åwsa!!:D

Igår gjorde jag iaf en ansiktsinpackning alá koskit.. Mkt bra, man blir skitsnygg efter det? Alla i hollywood går på sånna behandlingar fast min är mkt billigare:) (Får ju tillockmed betalt för det:P) Enkelt ärdet också fast kan tänkas att det kan svida lite och att jag blir rätt arg! En svans som legat i en rusa, sen smach rakt i fejjan! Klart:P


Haha, vet drygar mig bara fast det om svans med bajs i ansiktet är alldelles sant, vardagsmat för mig illcohmed:P

Pusspuss<3

"let's have some fun, this beat is sick
I wanna take a ride on your disco stick"



Hem och vända.. typ

Kom hem från jobbet för en liten stund sedan, och nu ska jag hoppa i säng och vara på jobbet kl 4.30 imorgon bitti igen.. Men sen är jag ledig enda tills på måndag kväll:D Nice att få vara helgledig två helger på raken!!:D

Även att jag är på lite bättre humör efter att jag fått umgåtts med mina goskossor så häär på kvällskvisten:) De är så mysiga på kvällen, rena och fina efter att ha legat och solat hela dagen<3

även att chefen hade lämat "bracountryskivan" i fjöse så jag kunde sjunga, dansa och bli glad:)

Och nu sitter jag och har en pytteliten älsklingsbäbis innanför tröjan och myser:)

Näe, nu blir det dags att hämta in sin stora älskling och skutta i säng..
Tog även några dåliga mobilbilder på sin allra största älskling (och bråkigaste) hon tvärvägrade att komma fram till mig efter att mamma hämtat myggsprayen så då fick hon helt nkelt vara utan, tjurar hon så tjurar jag..



Världens finaste!<3





Pusspuss sov gott!<3

Bitterfittan..

Japp, thats me.. Är bara sur och arg hela iden.. Har dötrisst och vill inte göra något!
Huvudvärk har jag haft i fleradagar och jag hatar det! brukar aldrig ha det och vill absolut inte ha det nu heller..

Allt är tråkigt, det är tillockmed tråkigt att äta!! Fast igår hade jag iaf en kul kväll med E och lite R:) och åt gooooosuschi: och glass:D (jag vill bara ät pizza, kebab, pizzamackor, chips, resurangmat och annat gott men det har man ju inte råd att leva på.. )

Men annrs så är jag iaf sur sur sur sur, och  det är ju kul?!
Kah vill inte ha det såhär surigt! jag hatar sura griniga personer, å så sitter jag här och har varit sur och grinig i snart 2 veckor! Why?!

Jag är en glad och skrattig person, men hon har blåst bort eller någe.. Skyller på hösten, för det kan ju faktiskt vara en orsak.. Även fast jag vet andra orsaker med..............

Blir glad en stund mitt på dagen eller på morgonen när jag her på MTV och får höra lite bra musik, men sen deppar jag ihop igen och blir på dåligt humör.. MYSTISKT!!

Bajs för de, gör mig glad någon, snälla?

Kanske behöver en heldel solterapi även! För om jag blir brun och snygg (håret fixas den 16) så blir jag nog glad igen..







Pusspss<3

Som min bästaste E!

Säger "same shit diffrent name"

Passar till allt och alla för i slutändan så är det faktiskt så..

Precis som "all good things come to an end" Sant så sant!

Drömde verkligen konstigt nu på morgonen.. Drömde att jag hade längtat efter att pussas (sant)
sen när jag väl pussades så pirrade det inte..? Jag vll att det ska pirra! Konstig dröm, hoppas det inte var en sann dröm..

Japp, vet att jag är lite mysterisk but thats who i am...

Även att jag var upp till E och kollade på världens finaste vägg:) Fylld med bilder på R,E,B<3



Idag är det 1år sedan Susanne gick bort, jag vet att du har det bra där uppe i himmelen<3
Vila i frid, vi glömmer dig inte!

Pusspuss<3


Jippie!

Klädpaketet från hm hade kommit idag, men tyvärr så var det väldigt lite kläder i det.. Så jag och E väntar på mer:)

Även att Ramona kom hem med ett par lilaglansleggings:) Så nu har jag 4a olika:D Woooow!;) Så grymt:D

I helgen är det skitochbajssugfyråsdans och jag ska icke vistas där! Möjligtvis att jag kör men jag kommer inte att inta någon alkohol om jag ska vara i närheten av det skit stället! nej tack! har liiite för många otrevliga minnen därifrån..

Jobbar på med min feber iaf (kanske inte är det bästa men vad ska man göra när man vill göra så mycket som koster pengar.. då blir det helt enkelt sjukjobba.. ), har sovmorgog imorgon och det ska bli superskönt!:D Har gått rätt bra att jobba när man ätit ipren, magnesyl, kan jang, hostmedicin, halstabletter och c vitamin:P I Tisdags fick pappa komma på jobbet för jag håll på tuppa av för jag hade glömt att ta alla medikamenter innan jga for på jobbet.. och idag var jag utvilad och pigg för jag la mig kl 21 igår, så när väckarn ringde 3.45 så var det inte så farligt att kliva upp:) Meeen lite senare på jobbet då höll jag på somna:/ Men imorgon jobbar jag iaf kväll och det är soft:)

Helgen då!!:D

Mitt Bästatse (kusinbarn:P Hhaah!) Emelie ringde mig i fredagskväll och ville att vi skulle komma på lördagen och sagt och gjort så fick jag mamma att köra mig och bigsis till ström:) Kollade in Emelies nya skitfina lägenhet:) Sen Gick vi över till Maria där det var ett skönt gäng tjejer  bla Åwsa:D !!:D Vi drack och vi snackade och det slutade med att jag tillslut var dyngsur av vin:P hahah!:D Verkligen jätte kul att vi fick komma:) Skitmysigs brudar!:D

Sen blev det krogen (alias hörnet) där vi dansade som tokar:D Kuuuuuul!!:D
och efetrfest hos Emmsan sen:) Helt grym kväll, verkligen skit kul:D Måste göras om:)

Bästa kommentarer jag fick var Erik som stod för:)
Rebecka, du är så het att man kulle kunna tända en cigarett på dig:)

Tack söta du! jag blev jätteglad:)

Minna bäbisar växer så det knakar och jag bara väntar på att de ska bli lite större och gosigare:D

Pusspuss!<3

Komplicerat, det finns inget annat ord för allt..


RSS 2.0