Godnatt

Har varit och hämtat Karin, Elin och Tove i hammerdal, det hade haft personalfest på ica:) Jag hade sommanta liggandes i fåtöljen med huvudet ner och fötterna upp och hela jag i en båge:P Men hade varit duktig att ställa väckarn:)

Nu ska jag fara upp och sova i min julmusigaste lilla stuga:D Första fången på en evighet, eller iaf 1månad..

Imorgon är det bästa tvdagen på hela veckan<3 Skönt att vi inte har så mycket inplanerat:)

Sovgott pusspuss<3

Jul jul srtåande jul?

Eller? Vart är snön? Det vita som brukar lysa upp denna mörka tid på året? Hoho?

Håller iaf på lysa upp sikås lite:) Hjälper mammsen lite nu att sätta upp stjärnor och stakar:) Ska upp till bryggstun och tända mina nya stakar som är från dollar och kör ett discorace där uppe, en funkar en är tänd och släckt ungeför varannan min och en den lyser bara precis när man tänt den..? Mystisk! Ska även sänga upp min ängel som jag fick låna av mamma:D Den som jag haft på mitt rum så länge jag kan minnas, och nu fick den även följa denna flytten:) och även min mini julgran med jättesmå kulor i olika färger och pytte ljus:) och en en stjärna på fot i papp.. Kommer bli så mysigt<3

Ska även bädda i julsängkläderna och tända brasan i tvn och lyssna på någon av mina 9 julskivor:D

Sen ska det ju ävn dammsugas och skuras.... inte lika kul, men det är verkligen dags för de.. och ska även plocka och slänga en massa rat och plocka in disken (som jag iaf disakde i veckan:)) Så jag har ju det jag gör:)

R&E är påväg på julmarknad i ström, men mitt ben kändes sinte så sugen på att gå runt på julmarknad.. När de kommer hem ska jag och R upp till farmor:) Sen blir det tacos med hela familjen hemma hos mammaen och pappsen:)

Har inte tid att sitta här och slöa längre:P Bye:)

Pusspuss<3


Toppenkväll:)

Åkte till bigsis runt 5 och vi for på ica och handlade Pepparbiff och rödvinssås, sån åkte vi in och handlade goda potatisgrejer som är typ räfflade och kryddade på coopra.. Och vi hämtade även ut mitt packet på ica:)

Sen åt vi goomiddag och julpyntade lite hemma hos henne, sen drog vi och solade! underbart<3 Var flera månader sen sist.. Nu ska det bli ändring på de:) Sen hem till si igen och Dippade chips och drack troca i champagneglas:D och såg såklart på idol, huvudsaken är ju att erik och tove är kvar:)

Vi tvättade även mina nya sängkläder och lite av ramonas tvätt, så imorgon kan jag bädda med mina sproilans nya sängkläder:D

Sen blev det sikås och fixa pållarna och nu sitter jag här framför datorn hos mamma och pappa och smuttar på årets första glögg, denna med mandarin smak.. och sen ska jag pröve en med kakaosmak.. Men jag vet edan nu att jag har bara en favourit och det är helt vanlig saft glögg:) Eller möjligtvis väldigt låg procent vanligglögg:) Den här smakar mk sprit och det misstänker jag att nästa gör med, för de är ju köpta på systembolaget och det mest därifråån brukar man kunna ana en tendens av alkohol i:P 

Har även varit ute och busat med min älskade vovve<3

Imorgon ska jag pynta och städa klart de sista i bryggstun och byta gardiner och så uppe ho farmor:)

Pusspuss<3


Flykärln 09:D

Home again

Gick jättebra hos syon igår:) Nu lutar det åt att jag kanske söker till hovslagare i vår:)

Sen när jag var klar på torsta så åkte jag på ica maxi och handlade 3 actin/thriller/äventyrs filmer till E och sen åkta jag vidare till Torvalla där jag har spenderat det senaste dygnt:D Mysigt<3

Han är ju himla omtänksam och så?

E: Nu blir jag lite ledsen..
B:Åååh för att jag ska fara hem?
E: Jaa, för då har jag ingen att tracka..


Så det är därför vi umgås, för att han ska ha någon och dumma sig med!:P Hahaah! Din tok;)

Nu är jag hemma igen och ska snart fara till ramona och laga lite middag med henne också ska jag hämta ut mitt paket från ellos med nya juliga sängkläder:)

Är glad:) Pusspuss<3


Klart!

Första mötet för dagen är avklarat!:D Mona och jag skrev på en massa papper och kopierade.. Så nu är allt pappersjobb med den här jävla foten klart:D Skönt!

Nu ska jag gå ut och fixa lite hö till kvällen, annars lär jag ju få bassning eftersom jag lär bli rätt sen hem..

Upptäckte även en sak när jag tog på mig min bomullskjol imorse, hmmm.. men det är något som har blivit betydligt större under min stillasittandeslappsoffperiod.. den delen man sitter på! Fast det är ju liot bra, för det blir ju skönare att sitta ner när det är lite mjukt, men det blev iaf en liten chock att det syntes så tydligt i den här kjolen.. Haha!

Kl 13 ska jag vara hos Carin på Torsta, och jag har en stor klump i magen fö att gå genom en korridor full med ungdomar igen, det har aldrig varit en höjdare för mig.. tycker det är jobbigt med folk som stirrar och viskar.. Men det ska bli kul att återse sin gamla skol igen med:)

Ska äta en risifrutti nu, så jag orkar med dagen:) SEn ska jag ju på designmöte på eftermiddagen kanske:) Haha:)

Pusspuss<3

Åååå..

Ingen förändrin på Kjarris ben.. Bajs!! Ta det lugnt i 4a månader till och sen tillbaka igen..

Var in på rusta en sväng och köpte lite mer julsaker och handlade hästskor, broddar, snöklampsulor och nya vinterridhanskar på hästshopen för 400kr med.. Gick (haltade) ävenrunt med Arthur lite på lillänge:) Min finaste duktigaste älskling (som jag som vanligt precis glömde ute..) Bara för att han kan de:) (och jag pris kom på att ramona redan släppt in honom i hallen så att han skulle torka lite, kanske behöver vila hjärnan?)

Imorgon ska jag ha möte med Mona på utrikesekonomi om försäkringar hit och dit och vads som ska fyllas i här och där till försäkringskassan och en massa tjafs.. Sen blir det att åka till ås och hälsa på min gamla syo Carin på Torsta:) Det är med skräckbalandad förtjusning som jag ska dit.. Kul iaf att ta tag lite i livet och fundera och få ideer om hur man ska kunna gör ade man vill osv..

Tittade på Bonde med E & R och fy fan vad vill höll på skratta ihjäl oss när Roger badade, och när roger pratar och när roger lagar mat! han är väl för rolig!!:P Haha!

Näe, ska sova lite nu så jag orkar med morgondagen!

Pusspuss<3


Atg kliniken..

Japp om en stund ska Ramona och jag lasta Kjarri och dra iväg till stan på atg kliniken och kolla hans ben ännu en gång.. Hoppas verkligen att det ser bra ut nu!:) Det ska bli kul att fara dit för jag har aldrig varit på östersunds atg klinik bara täbys.. Sen den mindre kula delen är ju lastningen, men det ska vi nog fixa med:) (Om man får skryta lite så tycker jag min häst är väldigt snälla att lasta:D) '

Ska ner på affären nu och inhandla lite spartanks lunch, tror det blir fädiga ostfallor med en massa pålägg, youghurt, wienebröd och cocacola:) Yes, sounds good:)

Glömde även berätta att jag och E blev påkörda bakifrån igår när jag skulle svänga in på ok med min fina renault! En rd ford (nämner inga namn) körde bakom mig från sikås, och bako honom var skolbussen och sen fick jag möte när jag skulle svänga in på ok så jag stod stilla och väntade innan jag kunde svänga in, och hade blinkers och höll på bromsen så allt var grett och bilen bakom stannade också.. Men.. Bussen därimot fick inte stopp! Så bump och sen var bilen imellan mig och bussen både lite kortare fram (eller mest en buckal och tappad nummerplåt) och inget bagage kvar bak! Min bil tog det som tur var bara i dragkroken så den skadade mellanbilen mer och min inget.. Men aj vad ont bara den lilla smällen gjorde i ryggen!! Och E och jag som redan har dessa sabla problemryggar! Och tänk vad det måste ha smällt inne i bussen ed alla skolbarn! ja så kan det gå när bussar fulla med skolbarn kör för fort, ser för dåligt och det är halkigt väglag! Ingen vidare bra start på gårdagen iaf, men den funkade ju iaf:)

Kommit på att det blir stan varenda dag den här veckan nästan, tisdag sjukhuset, onsdag atgkliniken, torsdag syon på torsta, och fredag kanske lite shopping:) Och jag ska hälsa på E något med:)

Pusspuss<3

Design

jag och E for in till sjukhuste imorse och när vi vra klara gick vi upp och hälsade på en något lej Emil som bodde i ett väldigt varmt rum.. Stackarn! Började iaf berätta om mina och Es gardin skills och tillslut blev det snack om mina kläder som jag har designat:P Så nu ska jag ta med mina skisser till Emil någon dag så ska jag och Irené ta en titt på dem:D Haha, hon kommer nog inte tycka att jag är någon vidare talang, har ju aldrig i hel mitt liv gillat något som har med att sy att göra.. Fast jag gillar ju kläder men är inte heller någon stjärna på att rita:) låter det inte toppen:D Haha! 

Sen for jag och E hem igen och hyrde 2 filmer och köpte Ben&Jerry glass, den hette något med alaska med vitchoklad isbjörnar i occh den var väldigt söt, för söt för våran smak.. Sen kurade vi ner oss i varsin soffa och bara slappade:D

Nu ikväll har jag för förta gången på väldigt länge fixat hästarna nästan alldeles själv:D Jag vägde allt hö till ikväll och imorgon och stoppade det i påsar och grejer, men sen gick mamma ut lite senare och gav dem det:)

Har betalat räkningar, lika kul som alltid..:/ Och nu ska jag gå och sova..

See you:) Pusspuss<3


Tack gode gud..

Man vet aldrig när olyckan är framme och jag är jätte glad att Karin ringde mig igår och berättade vad som hänt.. Det går inte beskriva vad jag kände när hon berättade det, att någon jag älskar varit med om en olycka..

Ska in till stan i veckan och ge honm en puss så att han blir bra:) Man kan ju alltid önska att en puss kan göra allt bra..


Pusspuss<3


hej och hå..

Sitter hos ramona i hdal nu:) Vi ska nog försöka en snabbis in till ström och handal lite julsaker på dollar:) Kommer nog att kosta lte efetrsom jag ska ha 5 julhardiner 3 advenstljusstakar och 2 julstjärnor bla..

Gick iaf bra att köra till stan igår och hem idag, skjutsade Emil på skolan imorse, och det är verkligen trögt att kliva upp på morgonen nuförtiden..

Helgen är iaf ett stort frågetecken, vet att vi ska hämta hö och spån men sen är resten oplanerad..

Näe, nu ska jag ta en tupplur medans ramona sminkar sig..

pusspuss<3

Pirfia som övningskör?

Japp, idag har jag varit ute och kört lite bil runt byn:) Första gången på snart 5veckor.. De var lite ovant och en hel del onte:/ Men ska övan in en ny teknik, eftersom jag kanske ska köra till stan ikväll:) Tror nog att det ska gå, allt går ju om man bara vill:)

Sen har jag även tittat på P.S i Love You igen, den går ju på tv 1000 stup i kvarten och den är ju lika bra varje gång! Som tur är så grinade jag inte lika mycket idag som första gången jag såg den som måste ha varit i slutet av sommaren.. men det var väl 5-6 gången jag såg den så det hade ju varit lite pinsamt om jag hade bölat lika mycket frtfarande..:? Nu var det mer bara tåranran som rann.. Haha, i know, jag är en mes!:P

Chattar med min lilla gris på fb, saknra henne och ska fara och hälsa på henne när hon mår lite bättre!<3

Skulle ju haft bryggstufest i hlgen men jag tror att jag skjuter på det efetrsom meningen var att mina strömsundsbrudar skulle komma.. Men vi tr det senare helt enkelt:)

Nu sitter jag även och lyssnar på whitney houston, känns lite som en sådan dag och igår var det celine dion som spelades:) Det är vädret och mörkret om gör det.. Och ofc Bad romance, den kan jag spela hur många gånger som hellst på en dag<3 Musikvideon är ju grym, och jag längtar efter att ha mina högklackade skor och dansa igen:) Sist vi var på ett party när vi rockade loss ordentligt var sista helgen i augustil och det är förfärligt länge sen!

Usch vad jag är less nu! Kom precis på att det är en massa filmer jag vill se just nu, bodyguard, titanic,love acually, STRDUST (fast den kommer junhem vilken dag som hellst:)) och twillight och new moon (fast twillight har ju börjat på tv 1000 nu sen den kommer jag nog hinna se några gånger) Även att jag tyckte att de böckerna var rätt kassa.. men ska nog iaf läsa den sista med..

Näe, kanse dgas att göra något nyttigt som tex gå och lägga sig i soffan igen:P Hahah! På sätt och vis lite skönt att vara sjukskriven och vara en slappfis dagarna i enda:) Ska nog även gå upp och hämta en glass eller något annat gott:D


Pusspuss<3 Längatr efter dig:)

Tears of the sun

Har sett den idag, och usch vilken fruktansvärd film.. Jag grät och låg under täcket..
Att detta händer världen över är ju så hemskt att man lir gråtfärdig bara av att tänka på det.. Och att det har hänt i flera år hundraden.. Fy fan, vad är det fö värld vi lever i?!
är man egoistisk om man är glad över att man är född i sverige på 80 talet?

Såg Armageddon ig¨år och då grät jag med, jag är en känslig person och gråter mycket när jag ser på filmer, tv program och läser böcker..

Är iaf Kär i Bruce Willis och det har jag varit sen jag var liten.. Han är min skådespelar hjälte!




Pusspuss<3


Äntligen!

Jag har varit ute i hästhagen och pussat på min älskade Cindy!!!<3 Först tyckte hon att jag gick lite konstigt när jag haltade fram och så tyckte hon nog att det var alldeles för länge sedan jag var ut och hälsade på henne.. För det var det.::/ men sen vred hon på huvudet och tittade på mig sombara hon kan och sen pussade jag på henne  jätte mycket! myspruppan min<3 Arthur var även väldigt glad över att matte var ute med honom i en hel timma:) Även fast jag mest stod still så var jag iaf ute:) Hjälpte ramona lite med höet även, så då blev hon också glad:)
Gjorde även en liten tabba, satte på mig båda vinterstövlarna, bara det att med stödskenan blev det lite trångt så den satt som ett korvskin som ramoan fick dra av sen, men det blev ju iaf bra stöd:) JAG ÄR GLAD!!

Nu kommer en grej som jag tänkat att jag skulle ha skrivit om ett bra tag.
Idol!
Min Vinnarlista är Erik,Tove och Mariette i den ordninge måste det ju bli:) Erik är ju hur bra som hellst! Och såg just att det var Edddie som äntligen åkt ut!!! YES! Jag har hoppats att han skulle åka t hela tiden från första programmet!!!

Näe, nu blir det frukost och sen ska jag ligga i8 so9ffan och träna att gasa:P HAHAH!

Pusspuss<3


positivt, negativt..

Jaha, nu sitter jag hemma utan gips:D Yej! Grattis til mig:D Meeen det kommer alltid ett jävla men.. fotleden svullen, grön och blå.. och OND! Ajaj.. Så det var inte riktigt läkt så nu får jag ha en slags stödskena, ser ungefär ut som ett benskydd för hästar.. men nu kan jag iaf DUSCHA normalt igen!!!:D Mitt ben såg skitäckligt ut! Alldeles lurvigt och lockigt för att håret hade ju typ växt in i gaslindan i gipset och huden bara faller av när man kliar så det ser verkligen inte  frächt ut.. men ett långt bad med skrubb och peeling och grejer ska nog göra susen:)

Iaf skönt att kuna röra på lillfoten lite och ska ju börja gå träna och träna hos sjukgymnast och grejer.. Även att jag nog kan ha min förlilla rosa skyhöga klacksko, för min fot ser ut som en liten bäbisfot, pytteliten och ynklig.. Sjukskriven fram till lucia även.. ska ha wstödskenan varjedag i 2veckor sen ska jag ha den lite till och från.. så det återstår att se när beckaboo is back whit the cows..

Ska iaf provköra mercan ikväll eftersom jag ska till stan å träffa syon imorgonbitti.. Hoppas hoppas hoppas att jag kan köra bil!!

Näe, nu ska jag gå och slappa llite i soffan.. sen ska jag bada och mysa:)

Tack snälla karin att du följde med mig!!! Du är guld värd<3 Nu får du krya på dig ordentligt!



Pusspuss<3

Usch

Vad hemskt att vara uppe tidigt! jag älskar att sova, men snart är det ju jobb kl 4 på morgonen och det kommer bli bedrövligt att vänja om sig..

Nu håller vi tummarna iaf för dagen:D

Pusspuss<3 Lav ya;)

Hoppas hoppas hoppas!

Att nitt ben är läkt rätt och fint imorgon!!!!:D Jag vill vill vill vill slippa min klumpfot som har varit mitt största bekymer den senaste månade! och jag vill vill vill kunna röra nig normalt och börja jobba igen! jag vill ha pengar och ett normalt liv:) Så jag hoppas verkligen att imorgon blir en bra dag! Snällaste K ska ju skjutsa in mig imorgon för pappsen gatt jobba.. som om jga blev lite su då! men som tu var ornade upp sig till det bästa:) För jag total vägrade åa med aronaz och inte var jag så suge på att åka bussen in kl 6.30 för att vara hos läkaren kl 9.. Särskillt inte när jag inte har en aning om vad som kommer att hända.. det ska väl röntgas och så antar jag och sen lär det ju vara en mystisk känsla att röra på foten igen.. jaja, sluttjatat om fotjäveln..

Granfejden säger jag bara.. Kul att vi surjämtar får så bra reklam:P De pratade tillochmed om detta på rix imorse! Haha! Men det löste sig ju snabbt och smärtfritt:)

Dagen har spenderats hos storasyster sm är hemma och jätte förköle.. Jag kom till henne vid 8.30 sen sov jag tills kl 11.30:) Kul sällskap man är va? jag gick inte ens väcka och hon hade tydligen levt om rätt bra:P men jag har blivit totalt förslappad och försoffad:) Vi åt pizza vilket var väldigt mumsigt:) 

ja det var väl i stortsätt denna dagen.. uppdaterar imorgon om hur läget ser ut:)

Sovgott! Pusspuss<3 

Som ni har väntat?

Eller?:P

Haha, här kommer bomben iaf:)

En del ur den ursprungliga filmen som vi härmande:) (Som tur är tror jag inte att det finns någon film på oss:))

Se&Le;)

http://www.youtube.com/watch?v=7Dw7GE_BYjI



Pusspuss<3

Hehe

Jaha, så får man klagomål för att man är så dålig att uppdatera:P Men jag blir rätt gld, för då etyder det ju att någon läser min blogg:)

Var ju ett tag sen jag skrev.. Så nu börjar jag beärätta om tisdagen när E ringde och berättade att Kjarkur var jättedålig! Så vi hade stalljour vilket passade invalida mig bra:) Satt på en höbunt och drack o´boy:) SEn blev vi omvandlade till byggare bob.. men tydligen fick bara en var honom så jag fick vara skopis eftersom jag inte kunde snickra lika mkt.. men efter ett tag var vi så inne i snickrandet att vi byggde och fixade jätte mycket och det blev jättte ljust, fint och säkert i stallet:) Kvinnor kan! We know;) Vi flummade och skrattade heladagen och kjakur blev gradvis bättre:) (Och nu mår han bra igen:D) Men B blev lite väl mycket inspererd och glad av att röra lite på sig vilket tyvärr har resulterat i ond fotled..

Onsdagen låg jag bara exakt heladagen ohc var hos E på kvällen, vi tittade bla på bonde söker fru kl 1 på natten och hade svin kul som vanligt:D Tokfior vi är:)

Torsdagen åt jag middag hos syster och bara umgicks lite<3

fredagen var jag och Karin till ström, eller jag åkte bara bil och snackade lite gojja:) Sen tog vi en fika hemma hos mig, mycket mysigt:) Kvällen låg jag bara och tittade på idol sen sov jag när kl var 22, skönt:)

Lördagen åt vi supergooood middag hos rickard och eleonor! rickard fyllde ju 24 (+4) i onsdags så vi blev bjudna på födelsedagsmi8ddag:) Tjälaknul och potatisgratäng Mumsigt! Sen drack E och jag lite vin och sen for vi till patrik och där fick jag en gin och tonic.. vilket inte föll mig i smaken, sen drack jag pyttelite varm och kall (kram&god? haha!) vilket inte heller föll mig i smaken oc sen en grogg som jag drack någon klunk av sen kom som tur Emil och drack upp den:) Min gt fick Tina:) Även var en Alle som var hiphopare och en theres där så vi hade rät kul:) Mysig snackkväll helt enkelt:)

Imorse gatt Emil gå rätt tidigt efetrsom han skulle jobba och åkte med skittomas till hdal, så då sov jag i 2h efter han fart:P Idag har vi även träffats i 20månader<3


Jaja, nu har jag väl varit duktig?:)

Jajuste de! Idag satt jag på ginza och hittade säker 15 skivor som jag ska ha! Och har lyssnat på mina julskivor helakvällen som jag hittade när jag städade lite:) Vilket fick mig att tänka på lucia för 3 år sedan.. Haha! Nu ska ni få ett gott skratt! jag och Fanny sjöng akapella för hela skolan i matsalen! En duett och inte vilken duett som hellst;) Hahah! Ni får en bild på poss fö då kanse ni kan lista ut vad vi sjöng:P Vi hade även kortkorta kjolar och höga stilett klackar! I promis att vi gjorde succé på torsta! 2an på gymnasiet och vi uppträdde sjungandes för hela skolan 2ggr på samma förmiddag.. ja jag säger då det.. tack och lov att man numera är gammal och vis.. för om det nått jag har kännt mig på sistone så är det som en 40åig kärring.. Men det var ju kul att man hade kul när man var ung;)




Vi tränade även stenhårt på en dans till låten, men vi hade inte riktigt nerver till att både sjunga och dansa, så den uteblev.. men vi kunde den:) Hmm, funderar på om ni kanske ska få fundera och kommentera vilken låt ni tror att det va:) Så läggar jag in den imorgon:P haha ja så blir det nog:D

Stjärnkvalite var det garanterat iaf:D


Pusspuss<3

Ojojojoj

Om man kan mysa för mkt så har vi gjort det i helgen! Chips, gucca, pomac och film i fredags:) Mys morgon med chips och massa bra musik , hem och åt gomiddag och sen mer bra musik och tvtittande, sen upp och firade rickard vilket resulterade i 3 olika sorters ostbågar, 3 olika sorters chips och 4a olika dippar och ett litet tilltugg som R och jag gjorde, sen fasn det även tårta och chokladbollar:) Jag drack även mitt första glas julmust:) Vi tittade på en film även denna kvällen någon om ailens och den var riktigt spännade:) (Sen att E skrämdes så vi var lättskrämda som små lamm och att ramona skrek som ett as när vi åkte hem så jag trodde att hon körde av vägen, men det bara var den lilla pettitesen att hon tycket att jag såg ut som en spöktant! så var det ju rätt mysigt:P haha!) Och även denna dagen börjades med chips och sen åt vi ungefär chips heladagen och det tittades på bla "livet är en schlager" mitt på dagen, sen kl 16.00 var det dags för veckans höjdpunkt! (iaf när man missat veckans serier) 4a H med det bästa programmen!!:D Yes! men hur arg blev inte jag å när oth slutade! Jävla apbitch!

Detta är iaf låten som jag lyssnar på så ofta jag får tillfälle!! tack åwsa ATT DU HADE DEN I DIN BLOGG!:d sÅ GRYMT BRA!!<3

http://www.youtube.com/watch?v=gPyAozsSKZQ


Jaja, ska skutta iväg och lägga mig snart! har ju varit en väldigt slitsam helg:P Hahaha! Skönt med slapp och mys och svull:) Jag  måste väl iaf börja gymma när jag tar av det här förbaskade gipset om jag ska kunna gå på ben stumpen och då måste jag ju försöka samla lite:)

Pusspuss<3


gucca

Jag älskar chip, gucca och mys!<3 Och det var precis vad jag och sis gjorde igår kväll:) Sov hos henne och v låg vakna till 2 och bara snackade en massa strunt:P Idag harvi bara slöat och slappat:) Men ska snart bege oss till sikås och hälsa på stockhlomssläktingarna lite:) Sen blir det att fira rickard ikväll!:D Å jag är så grymt arg över gipset nu! Jag vill vara med alla i vemdalen och bara röja järnet!!! men får ta den till hösten för kryckor på höstforum kankse är att ta sig lite vatten över huvudet.. Fast det hade varit grymt kul om K,E, m och jag hittat en rullstol så de kunde vart sexy nurese och jag sexy ivalid;) Det hade vart skoj:) Men det blir inte alltid som man tänkt sig.. Å även har jag väldigt ont i halsen.. misstänker att en viss person som slutade med sitt pencilin efter någon dag ist för att äta upp dosn nu har smittat mig med sitt halsont, men det går väl över:)

Jaja, time to go:) Ska se till att R tar med sig kameran så kanske det blir några bilder från kvällen:)


Pusspuss<3

Snööö..

Japp, tydligen så har det kommit en del snö här i torvalla, jag har inte ens tittat ut än utan väntar med det tills jag ska åka.. E åkte vid 9e så sen har jag försökt sova lite och suttit vid datorn.. och ska snart bege mig ut i snön och måste då fälla ut piggarna på kryckorna.. E tycket iaf att jag var snabb på kryckor:P idag erbjöd han mig att låna hans skidglasögon så att jag skulle se något när jag rusade fram! hahah! Även att det var en målare här imorse och var han kanske lite snabb och ljudlös?! Jag hörde inte ens när han målade dörrlisten till Emils rum fast jag trodde att jag låg vaken, fast kanske sov jag också:P Fixade iaf bussåkandet igår, E kom och mötte mig vid torvalla centrum och det var en jävla tur för jag hade ingen aning om vart jag var:P Ha! Idag hade jag hoppats på att Ramona skulle komma och hämta mig, men hon gatt jobba så jag ska trassla mig på bussarna idag med.. Jaja
time to fixa sig lite:) Pusspuss<3

Åååå åka buss

För jag älskar det så mycket ellr så inte! jag HATAR att åka buss! har nog knappt suttit i en buss sen jag tog körkort och det är ju 2.5 år sen nu.. jag tog körkort och köpte mig en alldeles egen bil för att slippa åka buss, för att slippa passa busstider och för att slippa trängas med folk! Men så kom det en dum jävla ko och stångade mig så att jag blev invalid (läs bruten fotled och gipsad i 1månad) så nu måste jag åka buss ikväll!! And i hate it! Även att jag ändera måste åka från stan kl 7.55 eller kl 12 och E börjar skolan 10.. Så bussar är verkligen toppen.. Eller botten tycker jag! Jag tankar så gärna min fina bil bara jag kan få göra som jag vill! Meen den har ju min bästa storasyster nu och jag får bita i det sura äpplet.. men vad gör man inte för att få umgås lite:)


Pusspuss<3

100

Japp, detta är mitt 100ade inlägg:) mycket snick snack i denna bloggen och det är nästan så att jag skrattar när jag läser dessa inlägg åt vartenda ett:)

Det här jävla gipset ska jag knäcka och elda upp! jag vill kunna göra saker som, rida ut och träna med Arthur och KÖRA BIL! Jag htar att inte kunna göra det jag vill, jag vill till stan.. Men ska jag dit så blir det en jävla massa strul med ktyckor och benet i högläge och skit!! Och jag kan ine heller ta mig från sikås till hammerdal så allt suger med den här jävla frakturen! SEn blir jag ju så otrligt fruktansvär jävla uttråkad.. Jag vill jobba och tjäna pengar ist för att fylla i papper som ska hit och dit och överallt fast ingenvet och inga svar och bara skit!

Äh, jag får ont i huvudet av allt negativt.. Så nu till något kular:)

Igår var jag hos E och "hjälpte" henne att slipa och riva tapet och snacka med henne när hion målade osv, men jag var inte särskillt pratig kanske för att jag inte har så mkt att prata om längre, så vi lekte idol och jag sjng och hon var juryn:P jag fick väldigt bra kriik, eller not:P Sen lekte vi vem vill bli miljnär och jag var bengt magnusson, och E kom upp till 10 000 men då ställde Bengan en kuggfråga och hon åkte ut:P Sen blev det musik och artist lekar:) Så vi fördrev tiden rätt bra:P Tur att ingen hörde oss iaf:P

Igår la mig runt 22.30 och sen klev jag inte upp förens 12 idag (jag klev bara upp en snabbis och släpte ut Arhur fram och tebax sen fortsatte vi att sova) och det var najs:) och jag har fortfarande nattlinnet p ig:P Haha, för det får man när man är sjukskriven!


Pusspuss, jag vill träffas nu! <3

Halloween

Jag ar som vanligt en liten ängel;) Och Ramona var som vanligt en liten djävul;) och då menar jag inte som vanligt på halloween:P haha!
vi fixade oss halva dagen och sen åt vi jätte god halloween middag hos Putte:) Sen skjutsade världens bästa pappa mig och ramona till ström:) Vi var hos Emsan<3 räffade mkt roligt folk och fick oss många goda skratt:D Sen drog vi vidare till Grand (läs staplandes och suckandes på kryckor..), och då blev det lite mkt trappor och folk för Rebecka, men vi var iaf kvar till 2 och tittade på läskiga personber, skrattade och pratade:D det var skönt att vara ute lite bland folk:) Jag blev endast arg 1 gång på hela kvällen och det var för att jag höll på faceplanta golvet, men då blev jag förbannad och sen slutade det knuffas! Visst, egentligen ska man väl kanske inte ut och umgås med 300 fulla personer när man brutit foten, men jag behöver faktiskt också få träffa folk ibland:)

Helgen var iaf bra!

Ramona fyllde 23 år i Fredags!!!<3 Vi spenderade dagen på stan, eller vi var in på onoff och Ramona fick 3000kr till en ny mobiltelefon:D Hon köpte en sony-ericson w995 tror jagden hette? Den är iaf kung:D Sen var vi in på Lindex, mcdonalds, jemtbil och ica maxi och det var kanske det mest korkade vi gjorde på hela dagen, fö då hade vi varit i stan 3h och jag var redan dyngslut i armarna och benet värkte.. (klagmomma i know..) och ica maxi var hur stort som hellst! Så det slutade med att ramona inte ens handlade hälften av det hon skulle ha efersom jag betedde mig som en grinig småunge, och ville bara ut därifrån! Sen for vi och hämtade en tv som jag fick, eftersom min gamla huxflux bara blev kolsvart när jag tittade på "bilar"..! Tack så hemst mkt för tvn!:D och jag fick även en puss och dagen var räddad:D
Sen åt vi goomiddag hos Ramona:) rickard, Eeonor och jag:) Sen sov jag hos henne eftersom vi hade valpköpare hemma och jag hade verkligen ingenlust att vara hemma längre än de 10 min jag var hemma! HAHAHAHAHAH!

Så nu är det tomt här hos oss utan några djurbäbisar.. Först hade vi ju kattungarna i 3månade och sen dagen efter den sista kattungen flyttade så föddes valparna tror jag det var iaf..

och Igår och idag har jag bara svullat halloween godis! Skit ica som sålde så billigt godis!:P

Mystisk blogg, i know:P

Pusspuss<3 Jag gillar även fina sms:)

RSS 2.0