Weei:)

Har haft en kanon kväll med världens bästa brudar:) Verkligen jätteglad över att Emelie ville att vi skulle komma till ström<3 Nu har vi storslagna planer om en roadtrip nästa månad:D Skulle verkligen vara skit kul om det blev av:)

Även att jag är på slåsshumör nu igen, å nu får det fan vara sista gången jag får så ont i magen.. Eller egentligen inte i magen utan i hela kroppen.. jag blir så arg på mig själv för att jag är så dum och så blåögd..
fast det är ju inte så konstigt, för vem fan kan vara kär i en bonde.. grattis rebecka till ett liv i ensamhet..

Har även sett 5filmer idag.. många jättebra iaf!


pusspuss to my lovely ones!

Nä nu jävlar!

Ska renskriva min insändare nu och skicka iväg den till tidningarna! Är så fruktansvärt arg och det gör mig så ont att det stod massor av traktorer och lastbilar där när jag kom från jobbet! FYYYYYY FAAAAAN!

Det kommer ta hus i helvete och de flesta kommer att veta att jag skrev den men jag tycker att någon måte tala om detta för det är ingn liten strunt sak!

Lite disträ på jobbet idag och glömde stäga kohagen!! hur puckad får man vara?! Men det var ingenskada skedd och hedde var inte arg, men jag är arg på mig själv att efter 5år missa något så viktigt och vanligt!

Nu ska jag byta mina kogosiga kläder mot ridbyxor och fara ner och rida lite:D Nice, sen blir det att fara å handla åt mammsne som är förkyld som resten av hela våran familj, men jag har inte råd att vara hemma å sjuk så då är det bara att bita ihop.. Sen kanske det blir en sväng till stan, eftersom jag är så krånglig och inte som alla andra så finns det ionte att få tag i i hammerdal.. (om jag inte säger till i förväg vilket jag alltid glömmer eftersom mamma brukar fixa detdär åt mig i stan)..

Å jobbar även morgon imorgon men sen är det långhelg!:D Lörda söndag måndag ledigt::) Å Vi går även i väntans tider, Mercan ska valpa vilken dags som hellst nu:)

Alla kattungar är tingade nu, vi har fortfarande två småtokar kvar här, men de hämtas på lördag och söndag:/ Det blir tomt utan mina små kattälsklingsbäbisar, men jag kommer ha fullt upp med valparna nu iaf.. om de överlever vill säga.. har iaf kännt så att de är där:) Rent fantsatkst att känna dem böka runt där inbne, och jag tror att jag minst har räknat till 3 men det vet man ju aldrig..?

Puspuss!<3

Pooooooolparty:)

Weeeehoooo:)
Vilken toppen kväll:) Jobbade i 4h, korna vra toppen snälla:) Sen hem och svidade o till vanliga kläder och sen kom det en massa folk så tillslut slutade vi på 15 på våran improviserade surströmingsskiva som vi kom på att vi skulle ha precis innan jag cyklade på jobbet:D Hur mysigt och illaluktande som hellst:D Sen blev det väldigt iMpulsivt poolparty, Putte hade värmt poolen så vi drog dit 12st och badade och drack vin och bara skrattade och mös, verkligen en toppenn kväll!!!! Imorgon ska vi nog göra om det efter våran KRÄFTSKIVA!:D jag ÄLSKAR kräftor! Och då ska poolen vara ännu´varmare! Idag v ar den ju endast ca 32grader!!

Näe, dags att sova börjar känna mig lite sleten efter dagen:D


Pusspuss!e you<3

Grymt snygga mina ben kommer vara i höst;)

Svarta glansleggings, guldiga glansleggings och nu även ett par skithäftiga röda glansleggings! Hoppas de kommer imorgon, annars får jag vänta enda tills på måndag..

Även, ett vitt långt linne, en rosa klänning, och en rosa topp(rumplång):) Från gina

1par svarta mönstarde vinterleggins svarta och ett par naturvita och en svart tubtopp(rumplång) från ellos:) (fast detta paketet kommer inte förens i okt)

Från h&M En mörkgrå klänning, en svart lång stickad tjocktröja med mys krage och en naturvit klänning tunnstickad:)

Weei, problemet är bara när jag ska använda alla dessas kläder, hemma har jag bara hästkläderna ocg på jobbet bara skitkläderna.. Men jag får väl försöka umgås och vara som folk i vinter:)

Även att jag stoppade mig själv från att köpa ett jättefint sidennattlinne och en sidenmorgonrock för 400.. Kändes liksom lite onödigt även fast jag jätte gärna skulle velat ha det, men det får i så fall bli senare när jag har mer pengar:)

Näe, nu väntr dagens möjligeheter:) (som i huvudsak består av, främmande från ström som ska välja en kisse, hämta hö, rida och jobba.. så det är väl bästa att jag sätterigång)

Pusspuss<3


Whoopsie

Råkade vist beställa lite kläder, igår från h&m, idag (natt) från gina och ellos:) Känns iaf bra att ha snygga partykläder nu inför hösten och vintern:D
Även att det är något mystiskt med min kropp semesterkilona är putsväck men inte semester pattarna? Trodde de bara var till låns en liten stund, men än sålänge så finns de iaf kvar:) man kan ju alltid hoppas att det håller i sig och att jag ökar i vikt lite snart igen:D (Bäst för mig de som beställde kläder i 36 förresten)

Näe, nu får jag icke göra av med mer pengar på kläder! Måste uju spara inför: Kalmar, Luleå och LONDON:D Weei, det blir party;)




Pusspuss//B the shopaholic..

JSD

Brun:)

Tydligen bara sikåssolen som tar på min hud, för idag syndes det minsann att jag låg yte i ca 2h:) Nice!

Nu rullar cykeln lätt när jag cyklar:) Har varit jätte duktig i flera dagar och fortsatt att transportera arslet på cykeln även fast volvon fungerar nu:) Böt även till en riktigt stor tant sadel idag så då blev det lite skönare:)

Har varit hos älsklings E hela kvällen och pillat ut fönster (även kallat rörmockat;P (fast jag sa det faktiskt på skoj för att liva up stämningen, jag är ju faktiskt inte förstånds handikappad, även fast jag väldigt ofta lotsas som om jag är det för att det är mycket kulare än att vara allvarlig och smart:D) )

Sen goofikade vi och jag hittade ett jättegott grönt te:D Mumma:)

Sen spurtade jag och A hem och mammsen bjuppade på en bailys:)

Bidde ingen ridning idag, men jag har gjort lite andra nödvändiga saker ist:) men ska verkligen försöka ta mig ut på henne en sväng imorgon:)

Ska även diskutera bryggstun med hyresvärdarna så att det fortfarande är ok att jag målar om i den anskrämliga farstun:P Närå den är rätt söt, bara lite mkt grön och gul:)

Pusspuss!

SOL

Ska leta fram min solsäng och lägga mig på ballen och sola:D Weei:) Jag blir glad av sol, toppen:) Hoppas det håller i sig!

Senare så måste jag försöka ta tag i min häst ocg göra någe, annars kan jag ju lika gärna göra bort henne om jag inte gör någe med henne snart.. När det kostar så ofantligt mycket mer än vad det smakar så kanske man måste börja tänka i de banorna.. Men jag vill ju inte det.. Jag har ju gjort ett val att jag vill ha djur ist för ett liv med massa pengar.. För usch vad snuskigt rik jag skulle vara utan någon av mina älskade djur..

men så kan man ju egentlige inte tänka, för vad skulle jag då leva för?

Jaja, puss och hej!

Vi får väl se..
B

Hej och hå, jag är blå..

På röven, och blod är det också för att jag blev biten där skit hårt! Aj aj!

Gick fint att jobba iaf, är superspeedad just för tillfället?

Idah har det varit en sån där helt onödig dag en sån dag som jag förut brukade gråta överförut för att jag inte har gjiort någe meningsfullt alls! Jobbat iofs, men det känns inte som ett jobb, det känns som en fritid ibland..

Somnade i soffan hemma hos mamma och pappa igår tittandes på film, vaknade imorse spolade tillbaka filmen, tittade klart och fortsatte sov.. masade mig väl ur sängen vid 12 och fixade lite hästar här och där.. (som var det meningsfullaste på hela dagen)

Har även syndat och drukit 2 glas med riktig röd mjölk och fy förbannat vad gott det var, men jag känner ju henne som kommer få sota för det inatt/imorgon.. Men då är hon ledig och kan kasta bort en hel dag till på att vara meningslös!
Usch, jag misstänker att jag inte är på så bra humör..
Har iaf ätit gomiddag med tända ljus och grejer hos hjärtat:)

Har även beslutat att det inte blir någon kissemissbäbis som flyttar hm till mig i bryggstun, Little Grey får flytta någonannanstan och även kunde jag inte bestämma vilken jag vill ha.. Men jag har ju A,C och R och det är väl egentligen fullt tillräckligt:)
Näe, kanske jag ska gå och göra plats i soffan för mina sängkläder, för jag vägrar vara ensam just nu, kanske blir översvämming då?

Pusspuss



Love Is Like A Butterfly
(Dolly Parton)


Aladdin

Kurade ihop mig i soffan och skulle se på aladdin för det var fint väder och jag kände för att bojkotta solen och ligga under mitt duntäcke i soffan, började se på filmen men råkade hamna i ett sovande läge och vaknade lagom till det läskiga.. Men då tittade jag klart den och sen satte jag på den igen:D Jag ville så gärna se delen när han är prin och rider in i palatset på abo som en elefant, för det var den scenen jag längtat efter:D

Annars lugnt, jobbade imorse var klar 9l.45 då fick jag ta cyckeln till Putte för att fånga Ramonas pålle för vet skulle komma..

Jag har cycklat mycket nu för jag är billös.. På något sätt så finns det inget i min värld som håller..

Semesterkilona är ett minne blått och snart är jag väl superskinny Beckaboo igen.. Skit och piss för de!

Jaja, kommer en lång sommarblogg när jag känner för det!

Pusspuss

"Killar och tjejer då händer grejer.."
B

Cypern 2

Hello!
Sitter hos Sussie och ater en massa goda frukter!:) Idag har vi vart pa mdelhavskryssning med grillbuffe:D Hur harligt som hellst!

Nu ikvall ska vi ut och shoppa lite och pa mandag ska vi till larnaka och shoppa hela dagen!
Igar fyllde min alskade lillebror 12 ar sa vi var ute pa minizoo och badade vid en liten starnd och sen at vi pa en jattefin resturang, sen var vi ute och gick i aya napa och gick pa jordens bar gata, helt otroligt! Hit ska jag och mina pinglor aka nage!

Nu sitter lillebror och vantar pa datorn, men jag hoppas att alla har det tokbra:D Det har iaf vi! Men jag saknar alla hemma jatte myckt!! I love you!

Jag hoppas att du vantar pa mig..

Pusspuss!!

RSS 2.0