Julen är kommen hopptrallaala..

Gjorde en lång och fin lista över vad jag skulle göra idag, har väl gjort ca halva listan och lär få vara vaken hela natten om jag ska hinna allt som är kvar.. Men ska iaf försöka:) Gjorde julmysigt till hästran imorse med massor av nytt spån:) Sen har R, R och jag hållt på att städa hemma hos mamma och pappa.. Snart klar med det nu iaf:)

Ska fölaj pappsen ner på affärn och handla lite saker inför julen, lite god frukost, ingredienser till brödet som jag ska baka:) Julmust, godis, chips, frukt, och lite mat:) Vet ju inte hur länge Emil stannar hos mig:) Hoppas hoppas hoppas iaf att han kommer imorgonkväll:D

Morgondagen består av utsläpp av våra och camillas hästar och mockning på båda ställena, sen blir det pyntning av julgranen och allt annat stök som ska fixas tex koka ägg osv.. Vid runt 14-15 beger sig Ramona och jag upp till fjöset för att korna ska ju mjölkas även julaftonskvällen.. Sen blir det hem och kasta sig i duschen (hoppas vara hemma till 19 iaf) och sen blir det julbord och klapp öppning:D (jag har iofs redan provat mina julklappar och såg när de blev betalade, Men jag är precis lika nöjd iaf! För jag vet ju att jag kommer bli toknöjd:D)

Även juldasg kvällen består av mjölkning och denna kvällen tror jag att jag har fått med mig Eleonor och kanske kanske Ramona? Fick ju det för chefen:) Och har egentligen bara 3h arbetstimmar kvar denna vecka så det är bra om jag får lite extar hjälp:)

Inatt blev även våran Pebles ihjäl biten och halvt uppäten av vad som troligast var ett lodjur:/ Inte så kul när jag upptäkte henne.. Vila i frid lilla kanin!

Pusspuss<3


Härlig helg:)

Japp:) Fredagkvällen spenderades med Emil i torvalla:) Sen körde jag hem i lördags mitt på dagen och sen gjorde vi oss ordning inför moulin rouge festen som var i strand i lördasg kväll:) Hel kul att vara utklädd  till "glädjeflicka";) Vi fixade oss rätt länge och sen drog Ramona, Krain och Jag till strand, jag körde dit och sen hämtade Koffe oss i Ström på natten, helt okej kväll i ström:) Kulast var bilåkningen med Mattias*2 och Emelie:) Sen var vi in hos peppe en sväng, men där var det (vi kallar honom någon) som bara skulle vara otrevlig och försöka ställa till bråk helatiden, så vad man än sa så la han sig i.. så tillslut begav sig Jag och ramona hem till oss:) (och det var någon som jag faktiskt alldrig tror att jag pratat med i hela mitt liv!) Efterfesten hos putte var även kul, för det var en massa glada laxsjöare och "rättlångbortsläktingar" där:) Morgonen bestod av mycket telefonsnack hit och dit.. Och somande väl vid 6.30 kanek? Söndagmorgon kom mamma in och berättade om kvällen på medis och då var kl 8a så jag var väl inte den trevligaste att prata med:P Sen klev jag upp och släppte ut hästran vid 10.. trött tjej hela söndagen, Blev pizza och chips och dipp och COLA hos Ramona när vi hämtat hennes bil i Strand, och så hämtade jag även Emil, så vi hade bakismys hos Ramona:) Sen for vi och fixade hästrana och Sen upp till bryggstun och tittade på en askass film där ingen överlevde i en krigsfilm.. och idag skjutsade jag hem <3at och sen jobbade jag min första dag på över 2 månader! Och det var härligt!<3 Geá och jag vilket team:) Börjar redan känna av träningsvärken och känner mig inte alls sugen på att vakna imorgon, för jag tror nog att det kommer kännas:P

Det är faktiskt inte lika kul att skriva när allt är så bra:) Det är lättre när man är lite deppig:P Tycker iaf jag..

Har ju även en ny familjemedlem i min lilla familj:) Den svarta katten Otto:) och det går verkligen jätte bra för honom hos mig:) Så nu är vi: Jag, Arthur, Cindy, Roy och Otto:) 1hund, 1 häst och 2 katter:)

Pusspuss<3

olustig känsla..

Vaknade vid 3 imorse och kunde inte somna om, gick upp och satt vid datorn en stund drack lite vatten och försökte sova igen, men det var omöjligt! Så när mammma kom ner strax innan 4a så frågade jag om jag fick låna deras bil och ta ett varv runt byn och kolla så att allt var ok.. Kollade hästarna och det var lugnt, bryggstun lugnt, rickard och eleonor lugnt.. Hela byn sov sovandes ut:) men hos farmor lös det och rullgardinen var inte ner dragen, vilket resulterade i panik och pappa fick kliva upp och följa med mig till farmor, och det var lugnt!:D Hon satt och drack kaffe och löste korsord så jag stanna de i en timme och löste korsord runt 5 på morgonen:) Normalt ellerhur? Men jag var tvungen för det är inte kul när det är något som känns galet..

Nu far jag starx till mitt <3


Pusspuss<3

Stora stockholm!

Yes! Kom hem sent igår kväll och sov på soffan hos mamma och pappa:)

Helgen har varit toppen på alla sätt och vis!:D I fredgas åkte vo från sikås kl 4.20 och klev på flyget 6.35 och var på hotellet runt 9:) Sen promenerade vi på sthlmsstad hela dagen och fikade och shoppade (eller inte ag då, eftersom jag har shoppingförbud efter min shoppingdag i torsdags när jag kom hem med 3klänningar, 2 nagellac, 1 par skor och en massa mer som jag inte kommer på nu.. så det lev endast ett nytt koppel och halsand till min älskling:) ) Sen åt vi jätte god planstek och drack vin innan vi gick på musikalen hairspray på kinateatern:) Hur bra som hellst! Lördagen åt vi supergod hotell frukost som var som ett helt julbord och sen lev det hund hela dagen!:D Hinner inte skriva mer nu, för jag lev med katt i helgen så nu kommer snart isabell med lilla otto:D Så jag ska leta reda på kattlådan och skickade ner mamma att öpa godmat till honom:)



Pusspuss!<3


Saknade mina honomar med stort H och mina hennar med stort H när jag var borta<3

Hoppla!

Vilken adrenalinkick jag fick igår när jag får ut och red på min häst för första gången på nästan 8a veckor:) Hon bockade, sparkade bakut, stegrade, gjorde några caprillo (även kallat gethoppet) och kastade sig framåt, bakot och över allt! Även så travade hon på stället så hon var väldigt på hugget!:D Även att det gjorde alldeles för ont att ha foten i stigbygeln så jag red även med ara en stigbygel:) skillat!  Arthur var såklart med och om han var lycklig för att få sprinag runt lös runt ameriak:D Han sprang säkert flera mil samanlagt! Hanvar över allt hela tiden, vilket surade ner cindy en del, och efetr varje skutt som hon gjorde så vill arthur leka med henne så det var lite spännande:P Och han var så duktig för några meter från vägen satt det en gråhund i löplina och arthur ara tittade på den där den stod och skällde och han gick lungt förbi breveid cindy och mig (jag uppe på hennes rygg såklart:) )  Vid fin gul huste så hoppade A ner i ett dike där det var lite is som kraschade vilket resulterade att min lilla stumpa kastade sig så fort och läångt åt sidan att jag slog högerknät i knoppen mitt uppe på sadeln och stod i vänster stigbygel och höll i tyglarna och på ett helt otrligt vis så lyckade jag INTE trilla av (kanske för att jag är livrädd för att trilla av och hela min kropp ville tillbaka ner i sadeln) Går inte att förklara hur det gick till men det var helt otroligt iaf! 

Så det var min adrenalinkick för den dagen, vi var helt slut alla 3 när vi väl vr hemma igen:) 

En härligt uppfriskande tur:D Och bara för att jag (peppar peppar, ta i trä inte har trillat av min häst än på 7 ur så skulle det väl ha varit rätt åt mig att trilla av igår med dåligt ben och för att jag skrytit för åde läkaren och sjukgymnasten om vilken snäll häst jag har:P För jag fick rida ara jag inte trillade av:P Haha! fast det gjorde jag ju inte heller det var bara fruktansvärt nära:P ) 

Mian djur är det finaste och ästa jag äger i hela världen<3<3<3

Pusspuuss<3


Officiellt:)

Nu har vi även ett förhållande på fb:D

Idag ska jag ut och rida fö första gången på 7veckor.. Spännade:) Har varit hos sjukgymnasten nu på morgonen och han böjde och klämde och kände.. var hos läkaren igår och blev förlängt sjukskriven med 1v och fick 1v med 25% jobb.. Så snart är jag iaf back to work:) och det känns ra, för jag ehöver verklige pengarna!

Håller även på att ringa runt hit och dit och överallt efetrsom allt klattrar med försäkringar och grejer!

Arhur kommer li så glad nu när han får ut och springa igen , och nu jävlar ska h ridats så ofta det bara går, vi ska tränas Jag Cindy och Arthur<3 För jag kan ju inte ut och jogga någen än men rida är uju bättre:D Ska nog pröva på någon armhävnig och någon situp kanske:S Kan li spännade, är ju svag som en mört nu....


Pusspuss<3

Snart så:)

Nu är det inte alls så länge tills jag och 7 kvinnor till flyger ner till stockholm för att gå på mässan och ara titta på hundar och hundsaker ända till ögonen trillar ur!:) Underbart!<3 Vi ska bo på hotell och gå på musikalen hairspray på fredag kvll:) Vi flyger ner tidigt på fredag morgon:D

Har även varit på gödning i torvalla:P haha! Irene gör så mycket gott som vi äter:) Sen får jag inte ta lite utan bara mycket:P

Jag hade middag här hemma i lördags för mamma och pappa var orta på julord i jorm:) Så Jag hade judit Rasmus, Ramona, Rickar, Eleonor och Emil:) Vi hade mkt trevligt och maten smakade bra:D Sen var vi upp till putte en sväng och surrade lite:) Sen åkte jag och rasmus hem och åt chips ocgh godis och så på film:) Mitt i natten hämtade jag E hos Diana och FL:)

´Halva söndagen spenderades hemma hos mamma och pappa:) Vi var ute i stallet och rev vägg och donade på lite, sen åkte vi till torvalla på efetrmiddagen, tog även med min älsklings Arthur:)


Näe, nu är det möte:)

Pusspuss för myshelger<3

En riktigt bra vecka:)

har varit med emil alla dagar denna veckan:)
Även att jag inte är singel längre:) och det är härligt<3

Haha, känns egentligen inte så annorlunda, det är bara kul att kunna säga det:)

orka inte skriva så mycket för jag är fruktansvärt arg och förbannad just nu.. jävla fot jävel till att ställa till det!!

skriver mer någon annan dag..

Pusspuss<3


Solen skiner:D

Sitter i torvalla och ska snart bege mig mot sikås, tar med mig E och lämnar av honom i hammerdal och hämtar väl upp han igen när jag varit hos sjukgymnasten:)

Tycker det är lagom med snö nu, det är vitt och fint ute, jag behöver ingen meter med snö för att vara glad:)
Var inte det misnata halkigt igår när jag for in, uten jag körde till torvalla fran hammerdal på mindre än 50min:P

Vi har påbörjat stallbygget hemma nu, en box till ska vi trycka in vilket betyder att vi måste riva innerväggen mellan stallet och sadelkammaren.. Vi får flytta sadelkamaren på övervången nu en tid framöver tills vi hittat något annat:)

Vad är det mer som hänt då? Joo, jag har ju sovit i bryggstun 2nätter, och det var jättemysigt:) (inte fången utan jag gjorde det frivilligt:P Haha!)  Arthur kom upp och la sig raklång i min famn, fast han tycker att det blir så varmt så han ligger bara typ i sängen någon min.. Ska ta bilder hur mysigt vi har fått till det där:D

Och blev jag lite glad när det komfram att det inte var nathans barn i oth, och vad sorgligt att clyds (heter han så?) fru var död..:/ Riktigft bra avsnitt iaf:D


Pusspuss<3


RSS 2.0