Härliga sol:)

Skjusade Emil på jobbet imorse som alla andra dagarna denna veckan strax innan 5:) Sen så la jag mig och sov till kl 10, precis som alla andra dagarna denna veckan:P Mysigt:) Försöker vila kroppen den här sista veckan in i det sista:) Även om det jag borde ha gjort hela semestern är att träna träna och träna lite till så har jag inte gjort det.. mest slappat, tränat lite med Arthur, gått lite promenader och ridit litre gran.. Men det har varit härlig att bara ta det lite lugnt:)

Solade väl en sisådär 2-3 timmar idag och sen packade jag och stökade på och städa å diska och lite annat smått å gott så jag skulle vara klar att åka till stan när emil kom hem.. men efter vi ätit middag så somnade emil och sov i 2,5h sen väckte jag han vid 20.00 och tillslut så beslutade vi att vi åker till stan imorgon ist:) Sen så somnade han igen:) Min älskling<3

Jag har titta på tv och då var det sommar med leila eller någe liknande och då blev jag så hungrig att jag åt först glass och sen kokade i hop lite pasta carbonara:P (en kastrull+vatten+påse med pasta och pulver) hahah!

Men nu är jag mätt och belåten så nu ska jag krypa ner med emil och sova:)

Godnatt!! Pusspuss

Snart slut..

På semestern.. Börjar jobba kl 5.00 på måndag.. Sen ska jag jobba häcken av mig i ca 2 månader, men det ska nog gå bra och jag kommer skratta högt när lönerna kommer;) Även att jag fick löneförhöjning den 1a Juli:D

Ikväll ska mamma och jag har ringträning igen, hoppas det kommer lite fler hundar ikväll:) Fast det vet jag ju att de ska iofs:)


Och lite onödigt vetande men våran hund Fox fiser de äckligaste fisarna i hela världen och han fiser säkert 30ggr på ett dygn!! Ramona kräktes bla en gång när han fes och om vi åker bil så måste både jag och emil veva ner rutorna helt och få in frisk luft! Fräsch valp:P haha men han är söt ändå:) Särskillt när man låter styggt eller som emil gjorde idag, visslade nära honom då börjar han yla och skälla och sjunga och vifta fullgrett på svansen:P Sötnos:) Fast han är förstås inte sötare än min Arthur för han är bäst i hela världen<3:D

Mamma och jag har även varit ute och ridit idag och det gick toppen bra!! Cindy känns hur fin som hellst! Vi skulle trava en bit när vi vänt hemmåt och då blev hon tjurig och ville bara öka hela tiden, men hon är ju så fin i munnen så man behöver ju bara krama tygeln när hon konstrar:) Och hux flux när vi höll på tjura på så tar hon lugn och sansad galopp i form!!!:D Har typ alldrig hänt förut utan hennes galopp brukar mer komma om man toktravar och hon då tillslut brukar gå över i galopp, och det är för att jag inte har velat träna galoppen så mycket innan hon har varit i bra kondition och rätt musklad och efetrsom hon alltid har gjort illa sig eller blivit halt när vi har börjat träna lite hårdare så har vi inte kommit så låmgt.. Men nu hoppas jag verkligen att hon kommer hålla:)

Hmm, undrar om jag ska gå hem till mamma och ta fram trimbordet så vi kan ta med det ner på affären:) Vi ses där kl 19.00:)

Pusspuss


Fortsätter väl då:)

Har ju haft så många som läst min blogg idag så det är väl bäst att jag slänger iväg ett inlägg till:)

Idag har jag och big sis varit hos farmor och frostat ur hennes kyl och frys, tid tog det och mycket vatten blev det, men nu är det skönt att det äntligen är gjort:) Sen har vi äntligen beställt bilder så nu slipper jag snart ha tomma fotoramar:) (har ju bara haft 13 tomma fotoramar uppsatta sen i mars:P Hahah!)

Vi sov även till kl 14 iad jag och älsklingen för att han jobbade från kl 16 igår eftermiddag tills kl 6 imorse! Sen började han jobba kl 16 idag igen, långa dagar..

Är väldigt fundersam om det blir Dunder i helgen eller inte..?

Hmm, dags att hoppa i säng så jag inte sover till kl 14 imorgon också, för det har jag inte tid med eftrsom disken måste diskas och har hur mkt tvätt som hellst och pappa fyller år och vi sak hämta 2 ton hö och ska även försöka hinna med lite träning på affären, fast just nu lutar det åt att den blir inställd imorgon, men inget är säkert än..


Bjussar på 2 bilder på våra hundar<3

ARTHUR



FOX




Pusspuss!

Världsrekord?

Att jag skriver 2 bloggar på raken:P HAhah!

Sitter och lyssnar på några gamla godingar:D Dr HOOK!! Fruktansvärt bra:) Lyssnar även på whitney houston, måste passa på när emil jobbar eftersom han tycker att jag har så dålig musik smak:P Fast det har jag ju verkligen inte!!! :)

Har vänt lite på dygnen nu när jag har semester och Emil jobbar natt.. Fast tycker att det borde vara dags för han att komma hem snart:)

Har ridit min älskling idag och hon gick jättebra:D (fast jag red i hagen (som vi använder som paddock nu när det är så lång till ridplanen) med barbackasadeln och kortbyxor:P) Förra veckan tog vi hem hästarna en sväng över dagen och sarah kom och slog fat en lös sko på Cindy och ramona badade sin häst:) Och sen när vi gick tillbaka så gick scalle så sakta så jag red henne ner i kortbyxor och utan hjälm:P Lite oförsiktig måste man vara ibland;)

Fox har iaf vuxit på sig ordentlig och har börjat blivit ganska lydig:) har inga bilder på datorn men har tagit fina bilder på VÄRLDEENS FINASTE HUND ARTHUR och på klala och fox med:) Ska bju på lite bilder snart:) köpte ju en digitalkamera föe ca 2veckorsen:) Har även tänkt att ta några bilder och visa hur vi bor här i sikås:)

Äh, nu tror jag att jag inte orkar vara uppe och vänta på emil längre, jag har försökt hålla mig sysselsatt med att stada, men nu är det klart för längesen.. sen har jag suttit och läst om mh och korningar och annat som jag planerar att göra med Arthur:) har även hunnit se en film:P

Pusspuss<3

Släktträff:)

I frdags eftermiddag begav sig Emil och jag till Gåxsjö på släktträff på Emilssida:) Det var jättetervlig med godmat och mycket tok och snack:) Vi skulle bara vara där en liten stund och äta i fredags men det slitade med att Ramona kom och hämtade oss uppe vif fiskedammen i gåxsjö runt 01.30 och vi hade bestämmt att vi skulle var i backe på lördagen men vi sket i det och spenderade i stortsett hela lördagen med Emils släkt ist:) Kom hem vid 4a imorse:) Så det har varit en kanon helg med fint väder och allt:)

Nu sitter jag här och väntar på att min älskade sambo ska komma hem<3 Han är å krossar..

Men nu är han hemma<3

GODNATT! Puss

RSS 2.0