Cypern 1

Forsta dagen snart avklarad:) Vi har handlat mat, solat, badat, atit ute o varit pa lite sitesieng:)
Att bada var underbart! Hur varmt som hellst!  Sa mycket salt att man flyter!

Puss

Byebey!

Nu drar vi:) Pappsen mammsen lillebror å jag till cypern i 14 dagar!:D Resan bokades igår och gick på 2453kr:D (per man då.. ) Missade ju en resa på 1100per styck men detta pris är inte heller fy sakm:) Kommer sakna mina REACFMRE +massor av fler.. och misssar stråkveckan som jag så stort skulle på:) men jag tror jag väljer solen och värmen:) 38grade i skuggan igår:D Jippie, kommer bli svettigt, men jag hoppas att jag kommer hem som en liten neger;)

Även ska jag svulla alla goda grönsaker och frukter som finns!

Fäviken hemkost igår:) Det var verkligen hur kul som hellst! Sopade på 6grabbar i fredags så i lördgas hade jag slåförbud, annars skulle jag ha varit tvungen att städa husvagnen själv.. Men de flesta  behövde en smäll.. tex han som kommer fram och säger : "Dig skulle jag ha velat betäckt" Ooops för han att han sa det till fel tjej.. Stark tjej, snabb som fan med högern:P Även att jag som vanligt fick stå för helgens kulaste kommentarer:D

Hejdå! Sköt om er! Love you<3

"Han såg oss när vi satt och majsade"
                                   B

Orkar inte..

Har ingen lust att skriva någe nu..  Det är skitväder ute och jag luktar bajs.. Har iaf haft kanonhelger:) Litte på tura i lördags kanske:P Dansa på bord och klackarna i taket! Men det var kul:)
Fäviken till hlgen, förut pepp nu tror jag inte de ser lika ljust ut.. Men men det är ju ett tag kvar..


Puss och kram för jag gillar att göra de:)

Hellu!

Kul helg, kommer en lång blogg:) Tänkte bara skriva att jag lever nu ifall jag blir förgiftad av bajslukt inatt:P Dety är skitkörning på g vid fjöse! Haha:P Men jag tror inte att de luktar inne:)

Jaja time to sleep, the cows must be milked tomorrow too.. Ska väl upp runt 3.30:/ men är iaf ledig onsdag torsdag:D

Pusspuss<3 Idag har jag varit happyface efter jag tog mig en tupplur:D

Sol igen

Men jag har inte varit ute någe.. Skulle så stort ut å rida, men kom inte ur sängen förens vid 11.30! bajs hatar sånt, var iaf vaken från 9.30..
Det är iaf super fint i min lilla stuga!:D jag å E tokstädade hela eftermiddagen igår:) Böt gardiner överallt (alla 5 fönster) (lånade 3 lika av K) Och det blev jätte bra! " lika som är strukna i köket och 3 (6) jättefina bruna i vardags rummet, de glimmar lite i guld:D Ska ta lite bilder å visa vad mysigt jag har det:D Sen plockade och veck E ihop ALLA mina kläder in i garderoben och byrån:) TOPPEN! Nu måste jag bara försöka hålla det fint.. är liiite dålig på jut den biten, slarer nr1 är jag:/ 
Bjubbade iaf R,E,R,M och P på middag igår:) Tomatsås med mozarella och pasta:) Det var faktiskt riktigt gott:)

Snart blir det jobb.. Men EJ ska mjölka med mig ikväll så det blir kul:) sen imorgon bitti och sen är det helg.. har tappat all pepp inför dunder, kanske ska vara hemma ist å titta på film eller någe.. Man vill ju helst slippa att bli ihjälslagen:/

Ska starx upp till E och äta lunch/middag:)

Varför allt vara så svårt..

Pusspuss<3

VVV vovve volvo villa thats me:D

HAR JU GLÖMT ATT SKRIVA ATT MIN RATRENAULT HAR RASAT, MOTORBYTE NÄSTA! KÖRDE DEN I TYP ETT DYGN, PÅVÄG TILL STAN SÅ AR DET GODNATT MED DEN! HELVETESJÄVLASKIT!

the weekend!

Fredag:
Vi skulle ha soffbygge och öldrickar kväll hos R, men det blev så att J,K,R,A och B drog till stan på Lars Ws köksinvigningsfest:D Fria drinkar hela kvällen och 1 utbildad bartender:D kan tänkas att K inte blev jättegla när B utbrister "Karin är bartender:D" Så hon fick ju göra en el del drinkar:) Lars hade ju tänkt på allt så det första jag fick när jag kom in var ett paket alvedon:P (jag har nästan aldrig huvudvärk men jag har festat med lars 2ggr å båda ggrn har jag varit tvungen att gå å lägga mig efer maten.. Haha, men denna gången gick det bra!) Han hade även köpt laktosfri mjölk aå jag fick också dricka gooooda mjölkdrinkar:D Sen Gjorde även Eleonore Gidlund (Andereo) en "sex on the stenröse" till mig:P Haha, vilken tokkväll:D Lite snack om mina GULDBYXOR (Leggings från USA!), Så grymt schyssta;)  Kan ju säga att de var ett hett samtalsämne, för grabbarna på partyt tyckte väl kanske inte att de var så fräsiga:P Men Putte skulle iaf ha på sig ett par när jag var med i melodifestivale (när han sålde hörselproppar!) Menmen, GULDBYXORNA fick ju även en låt, en blandning av bröderan herreys diggilodiggilej och björn rosenströms pojkarna som busar:P Hahaah, mycket underhållande! Kors i taket men vi (R) har bilder från 'kvällen:) Se3n blev det g3, där vi shakeade som tokar å drack shottar (även att jag hade glömt min tele i bryggstun hemma i sikås och R glömde sin i Lungvik:P) RKB vilka patypinglor !(när vi väl hittar på någe iaf)
 Sen drog vi vidare på Marité och dansade och drack vidare:D Träffade LV och Gurra:) Det var kul:D jag bet av LVs körkort för han stylade så mycket med de! Även så tappade jag min förlovningsring men hittade som tur var den igen! (men sen fick jag höra att E har tappat bort sin:( vet ´ni hur det känns?!)
Sen blev det iaf KEBABBAREN! MUMS så jävla gatt! Det var även grymt roligt! Sen taxi för 230kr och sova lite hos ff;)

Lördag: Blev upphämtad tidigt på eftermiddagen:) Vi planerade sundsvlls resa i bilen hem, men svårt att hitta chaffis och någon med mycket pengar så vi skippade de.. Väl hemma kom J å B på att vi kanske skulle till backe, men efter dusch å så så var jag så trött å slöck så det blev film å chips med mig själv i soffan hemma.. Mmmsen hade främmande å lillebror tyckte filmen var dålig.. vid 11 for jag hem å la mig, Många roliga telesamtal under natten:P K och B var tydligen med på jättemånga bilder på några plancher på ett bröllop efter en svensexa:D Shit å vi har knappt set en enda bild!!Fick iaf kliva upp å hämta ff mitt i natten, lite trött å grinig kanske?:P

Söndag: Mys å kuldag rakt igenom:D Fick ju vara med mina bästa R&E<3, R och jag dansade även å grillad till mammas buddy holly skiva, sjukt kul faktiskt! å jag var flum hela dagen:D När jag skulle hem å sova blev det hux flux strömavbrott:/ Kändes lite tomt å sova när man inte hade sovit själv på 3 nätter, haha!

Ett citat som jag läste i tidnigen, sant men förfärligt..
"Rökare är också människor , fast inte lika länge"

Värt att tänka på, jag vill inte att de som jag älskar ska lämna mig tidigare fö att de röker!

Jag har aldrig ens haft en cigg i munnen.. Men den passiva rökningen är det lite sämre med..

I LOVE SPONTANA IMPULSHELGER!
<3<3<3<3<3


Pusspuss<3

Hallo!

Gårdagen var toppen! Orkar inte skriva nu men dygnet har varit kung! Dansade med R och K hela natten på g3 och marité;D Nice! Sen tog jag en taxi för 230kr å sov:)

Idag, planerades det hotingdans, fjällsjömarknad, myskväll.. men nu blir det filmkväll med mammsen å lillebror tror jag:)
Känner mig lite trött, å sugen på chips:D

Pusspuss!

Steeeek<3

Vilket väder! Vilket väder! Hela veckan har jag försökt varit ute i solen så mycket som möjligt!:D

Igår var stora stekardagen flör jag var ldeig! Var ute i solen från 9.30 till 17.00:)  Kan lova att jag har blivit rätt brun;) Även brännde jag näsan och en axel.. Men vill man vara fin får man lida pin:D

Var med KJ  & EJ från typ 12 för de tycket inte att jag bara skulle ligga å steka i min solstol utan att vi skulle röra lite på oss, å kubb spelet är spårlöst försvunnet så det blev lite andra panch och barn lekar:P Skit kung dag!:D Bruna å fina blev vi:) Vi var hemma (hos mammsen å pappsen) å lekte på gräsmattan i bikinisar:P haha! För det är ju så lite trafik precis där jag bor (bodde)?:P Hahah!  Sen gjorde jag en tidig kväll å tittade på prettywoman från 19 till 21 sen sov jag till 03.45
sen iväg på jobbet:D Var hemma vid 10.30! Nice! 

Stekte lite även idag, men klippte först sönder en tischa å gjorde en bolero som jag hade över axlarna å smörjde in min näsa:P Benen hänger ju inte riktigt med i brunfärgs utvecklingen...... Men benen är ju iofs ingen sak att smörja in i lite fusk:D

Ikväll ska jag till X.. Det var ju ett tag sen vi sågs nu..

Näe time too goo up to my little house and clean up a little.. Booooring! Men jag ska nog inte sola mer idag så då kan jag lika gärna göra lite nytta:D Har suttit å läst sofies mode och målat naglarna idag även:)

Jaja, Puss å hej leverpastej:D

RSS 2.0