Hej å Hå..

Ikväll ska du få så du knappt kan gå:) Japp så stod i ett gratulationskort jag fick:D  Hahah! Emil är så romantisk:P

Tänkte bara skriva lite vad jag fått och att kalaset var toppen trevligt:D

Mackjärn, Mat, Kläder, Blommor, Startkablar, Bodybutter & Duschcreme från body shop, Pengar, presentkort från helskön och guldstrumpor:) 

Perfekta saker som jag önskat mig:) 

Finaste presenten fick jag kl 4.30 på lördagsmorgon när emil ringde:) 

Festen i lördags tycket jag var toppen och det hoppas jag att ni som var där också tyckte:) Lite lugnare och mysigare än den förra:) 

På söndagen blev det att röjja upp lite och sen åt Emil, Ramona och jag upp det sista av smörgås tårtan till frukost och till middag blev det pizza:) jag gillar faktiskt att vara lite småbakis så man kan bakismysa:) På kvällen åkte vi till Torvalla och där sommnade jag som en stock:) Är helt omöjligt att vara vaken i emils säng! Skulle nog kunna somna stående i den nästan:D Sen sov vi till efter 11 i måndags och tittade på film så vi klev inte ur sängen och åt frukost förens vid 14:D mys<3 Å då åt vi jättegod frukost så gårdagen var en riktig gulddag:D 

Näe, nu ska jag äta min 3e frukost:) Sen blir det mockning och sen tillbaka på jobbet igen..  


Pusspuss<3

Får se hur det bli framöver:D

Love

Kom precis hem från torvalla.. Jag och Emil hade massa mys som vanligt:D Haha, fast igår böt vi ut chipsen mot gurka, morötter och paprika och det är ju svingott och mycket nyttigar:) För vi kanske har ätit lite mycket chips och godis och annat gott på slutet kanske:) men det har ju varit jullov svullets högtid:D

Åker tillbaka på onsdag och stannar till på fredag och sen jobbar jag även denna helgen som kommer:/ Tråk med helg jobb.. men sen är jag iaf ledig några helger hjoppas jag på:)

 Fyller ju även snart 20 igen:) mindre än 2veckor nu faktiskt:) Önslelistan är låång;)  Fast det bästa har jag ju redan:D

Vi tittade på 2 filmer igår, fast jag såg bara 1,5 för Emils axel är så himla skön att sova på så det är omöjligt att hålla sig vaken:)

Näe, ska nu ut och mocka och sen äta och dra på jobbet.. sen jobb imorgonkväll och sen ledigt i 3 dagar:D


PUSSPUSS<3


Bloggtorka?

Haha, jag sitter inte så mycket vid datorn nu för tiden, är så mycket som möjligt av min lediga tid med Emil:)

Bloggen får helt enkelt vara lite ouppdaterad nu och sen så blir det kanske lite mer skrivet när jag skaffar en egen dator:) Orkar faktiskt inte med den just nu..

Livet leker, det är kallt och jag har börjat jobba igen:)

Åkte till torvall i går kväll och här är det fakitskt bara ca 25 grader kallt, lite bättre än 38 iaf.. Plus att här är det iaf varmt inomhus:) Men med lite fler kupé värmare så ska vi nog överleva helgen i bryggstun:D

Vi gjorde även hemmagjord pizza idag, Elin fick en vegetarisk med Ost annanas och majs och på våran hade vi: ost, skinka, majs annanas, bacon, köttbullar och ägg:P Haha! Smakade faktiskt väldigt bra:) 

Näe, time to mysa ner i sängen och kika på en film<3 

Pusspuss<3 

RSS 2.0