Skjuter upp..

Sitter och skjuter upp det oundvikliga.. Har ett diskberg sen i lördags när vi gjorde krångel as god mat och efetrsom jag ine har någon diskmaskin så måste jag ta och ställa mig och diska i ca 1h.. ofta försöker jag vara duktig å diska undan rätt fort, men när all disk kommer efter endast 1 måltid så har jag låtit det vänta just för att det är så tråkigt.. ska även dammsuga och plocka undan här hemma.. Om ca 2h kommer älsklingen hem och då ska det vara städat och maten ska stå på bordet:) (hoppas jag iaf:P) Men har ist varit hemma och tagit kort på mina små valpar också har vi satt ut dem på anonns, sen är mammas häst scalle blockhalt så vi har kännt och klämt på det och nu inväntar vi veterinären.. :(

Hmm, har inte tid att skriva mer nu men tänkte bjussa på några bilder för ovanlighetens skull:)

Pusspuss<3


<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Blåst

Nu blåser verkligen vintern bort och det blir närmare och närmare tiden då man får ligga och slappa i solsängen med en bra bok, en vattenflaska och mp3n i öronen i SOLEN och bli brun och snygg:D JAG LÄNGTAR!! (fast jag fuskar lite redan nu (läs året runt fast mer sällan) i solarium)

Jag vet att jag är en riktigt kass bloggerska.. Jag känner inte mig så blogg sugen nu när jag är så lycklig:)

Jag är nykär i Emil varenda dag och har varit kär i honom i över 2 år så det är rätt fantastiskt<3

Jag längtar även efter grillfester och allt annat som är underbart med sommaren:)

Haha, fast jag har redan planerat lite hur det ska vara här ute på gården nästa vinter:P Kom på ideér när vi var ute och krattade bort löv från gården idag:)

Näe nu ska jag mysa med min pojkvän som precis kom hem<3


Pusspuss

RSS 2.0