Söndag hela veckan:)

Nu har jag och Älskling börjat titta på One tree hill säsong 1 och har plöjt igenom de 6 första avsnitten i rasande fart:) Insåg när vi kikade på första avsnittet att jag inte sett det förut!! Så nu har vi iaf söndag hela vecka och försöker se minst ett avsnitt varje kväll innan vi ska sova:)

Tog tag i min träning idag och får väl se hurlänge jag orkar hålla på nu då? Oftast går jag ut hårt och faller som en pannkaka efter någon vecka:) Men 20-30 min 5 dagar i veckan borde inte vara ett problem, det är bara det att jag är lat!! Har iaf gjort 60situp 15 armhävningar(pushups) 20 rygglyft, 20 benlyft och 5 knäböj (skitjobbiga):D så nu känner jag mig redan lite piggare:) Får se om jag är så sugen på att göra det imorgon med:P Jobbar ju även 8h i fjöset;)

Näe, nu ska jag gå ner och göra middag så det är klart när Emil kommer hem så vi snabbt kan kasta i oss maten och sen tillbaka till fjöset och göra kvällspass.. Emil har fina veckodagar: Måndagar 2-11 16-19 tisdag-torsdag 5-15 16-19 och var 3e helg även fre-sön i fjöset.. Men det blir pengar och pengar är bra!:D

Pusspuss

RSS 2.0